Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri din familia Becali: ”S-a schimbat. A zis că se ocupă Edi, sunt convins că nu se va mai implica” | EXCLUSIV

Dezvăluiri din familia Becali: ”S-a schimbat. A zis că se ocupă Edi, sunt convins că nu se va mai implica” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Victor Becali, invitat în cadrul emisiunii Sport Report de pe Telekom Sport, a vorbit despre nivelul de implicare al vărului Gigi în echipa FCSB-ului.

Gigi Becali i-a predat frâiele FCSB-ului lui Edi Iordănescu, spunând că nu o să se mai bage peste antrenorul echipei. Deşi finanţatroul ”roş-albaştrilor” insista că nu va mai interveni, iar noul tehnician confirma spusele patronului, părea greu de crezut că Becali chiar îşi va lăsa ”jucăria”.

Însă, vărul său a dezvăluit că acesta chiar nu va mai face schimbări sau nu va mai decide primul 11. Victor Becali a afirmat că Gigi s-a schimbat şi odată cu predarea echipei către Edi Iordănescu, nu va mai interveni în deciziile fotbalistice făcute în cadrul clubului său.

Dezvăluiri din familia Becali

Gigi Becali nu a minţit niciodată, şi-a sumat tot, nu am zis că facea bine, dar dacă a renunţat, înseamnă că a recunoscut. A zis 'se ocupă Edi'. Sunt convins că nu se va implica, dar acum vă întreb eu pe dumneavoastră: dacă echipa asta merge, de ce s ar băga? S-a schimbat, mai face ce făcea înainte la televizor? S-a schimbat si în privinţa fotbalului”, a declarat Victor Becali, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalivictor becaliedi iordănescu 

viewscnt
Articole similare