Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu prefaţează Unicul Derby: ”Va fi un meci echilibrat, dar Dinamo nu mai e ce a fost”

Dan Petrescu prefaţează Unicul Derby: ”Va fi un meci echilibrat, dar Dinamo nu mai e ce a fost”

Superliga

Comentarii

Duminică seara, de la ora 21:00, FCSB şi Dinamo se vor duela pentru prima dată în actuala stagiune.

FCSB şi Dinamo se vor întâlni duminică seara, de la ora 21:00. Cele două formaţii se vor duela pentru prima dată în noua stagiune, odată cu încheierea pauzei internaţionale. După debuturi modeste de sezon, aşteptările sunt mari atât pentru ”câini”, cât şi pentru ”roş-albaştri”.

Dinamoviştii au reuşit să se întărească într-un final, odată cu ridicarea interdicţiei la transferuri. De celalată parte, FCSB l-a adus pe Edi Iordănescu pe bancă, iar Becali i-a dat frâiele echipei noului tehnician. Astfel, cele două formaţii au pretenţii mai mari decât după primele cinci etape, iar acestea se vor vedea pe teren.

Dan Petrescu prefaţează Unicul Derby

Dan Petrescu, revenit la CFR Cluj după mai puţin de un, a discutat despre derby-ul dintre cele două rivale ale sale. Tehnicianul campioanei a recunoscut că vede partida terminându-se la egalitate, însă a amintit că, în ciudat întăririlor, Dinamo nu mai este ce era cândva.

Cred că fi un meci frumos, poate egal. Dinamo nu mai e Dinamo care a fost. Nici jucătorii care au venit... Nu le va fi uşor, dar se vede că s-au întărit. Va fi un meci echilibrat, e posibil un egal”, a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dinamofcsbdan petrescufcsb dinamo 

viewscnt
Articole similare