Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Manea a plecat de la CFR şi este pe lista unui nume uriaş din Europa. Românul poate juca în grupele Champions League

Cristi Manea a plecat de la CFR şi este pe lista unui nume uriaş din Europa. Românul poate juca în grupele Champions League

Echipa națională

Comentarii

Cristi Manea este pe lista celor de la Galatasaray, cel mai titrat club din Turcia. Apărătroul crescut la Academia Hagi s-a despărţit de CFR după patru ani petrecuţi în Gruia şi poate prinde transferul carierei.

Cristi Manea nu a avut un sezon la CFR şi s-a despărţit de ardeleni după un conflict cu Neluţu Varga, patronul fostei campioane a României. Chiar şi aşa, Manea nu duce lipsă de oferte.

Ar putea fi transferul carierei! Cristi Manea este dorit de un nume uriaş din Europa

Conform unei publicaţii din Turcia, Manea este pe lista lui Galatasaray, formaţie ce a câştigat titlul în sezonul trecut în Turcia, după o luptă palpitană contra rivalei de moarte, Fenerbahce.

În cazul în care Manea ar ajunge în ţara Semilunei, acesta ar putea fi coechipier cu câţiva grei din fotbalul european, precum Mauro Icardi, Dries Mertens sau Lucas Torreira.

În ultimele luni s-a vorbit despre posibilitatea ca Manea să se fi înţeles deja cu Galatasaray, însă mutarea nu este nici pe departe de a fi concretizată. 

În momentuş de faţă, Kaan Ayhan (29 de ani) este titularul Galatei pe postul de fundaş dreapta, cel ocupat şi de Manea.Ayhan are în CV echipe cu nume, precum Schalke, Dusseldorf sau Sassuolo şi este om de bază în naţionala Turciei.

”Galatasaray l-a pus pe agenda sa pe Cristian Manea, al cărui contract la Cluj se va încheia pe 1 iulie. Starul român, a cărui poziţie principală este de fundaş dreapta, poate juca pe fiecare parte a apărării. Şi-a început cariera de fotbalist la academia lui Hagi, legenda lui Galatasaray”, au notat turcii de la Takvim.

 

Cristi Manea a adunat la CFR Cluj 230 de meciuri şi a livrat 10 goluri şi 12 pase decisive. Este cotat în prezent la 2,5 milioane de euro.

Afla mai multe despre: româniagalatasaraycristi manea 

viewscnt
Articole similare