Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Pulhac, revenire senzaţională pe gazon la patru ani după retragere? ”M-a sunat un fost coleg, a zis să ne antrenăm, poate ajutăm şi noi Dinamo”

Cristi Pulhac, revenire senzaţională pe gazon la patru ani după retragere? ”M-a sunat un fost coleg, a zis să ne antrenăm, poate ajutăm şi noi Dinamo”

Dinamo București

Comentarii

Cristi Pulhac a dezvăluit că un fost coleg i-a propus să revină pe gazon, la vârsta de 37 de ani, pentru a o ajuta pe Dinamo.

Dinamo se află în real pericol de a retrograda, fiind pe penultima poziţie a Ligii 1 după 18 etape, cu doar două victorii, nouă puncte şi cele mai multe goluri încasate.

”Câinii” nu au mai reuşit să se impună în campionat de pe 2 august, de când Dario Bonetti era antrenor, iar lotul era format majoritar din juniori şi fotbalişti de la echipa secundă.

Între timp, Dinamo a făcut o mulţime de transferuri, însă rezultatele nu s-au îmbunătăţit. Deşi echipa joacă mai bine decât înainte, ”câinii” încă sunt incapabili să câştige şi tremură în faţa retrogradării.

Numai Academica Clinceni a avut un parcurs mai modest de campionat până acum, însă formaţia ilfoveană nu este cu salariile la zi şi nu a putut efectua la fel de multe mutări ca Dinamo.

Prima victorie a celor de la Clinceni din acest sezon, venită în a 18-a etapă, a fost obţinută chiar împotriva echipei din Ştefan cel Mare, un semn că situaţia în care se află ”câinii” este de necrezut.

Cristi Pulhac, revenire senzaţională pe gazon la patru ani după retragere?

Cristi Pulhac, o legendă modernă a clubului alb-roşu, a făcut o dezvăluire incredibilă despre nivelul de disperare simţit în jurul lui Dinamo.

Fostul fundaş, ajuns la 37 de ani şi retras în ianuarie 2018, acum aproape patru ani, a afirmat că a fost contactat de un fost coechipier de la Dinamo.

Acesta i-a propus să înceapă pregătirea fizică, pentru a putea reveni pe gazon, cu scopul de a pune umărul la salvarea echipei iubite.

Azi m-a sunat un fost coleg, nu îi dau numele, şi m-a întrebat 'ce zici dacă ne antrenăm şi noi vreo două-trei săptpămâni, o lună, crezi că mai prindem 30 de minute?

Poate ajutăm şi noi'. Ar trebui să fie conştienţi că, dacă mai exista echipa sau jucătorii care erau, ei nu ajungeau niciodată”, a declarat Cristi Pulhac.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare