Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Pulhac ştie cine este omul care ar putea să o salveze pe Dinamo: ”E cel mai potrivit pentru perioada asta”

Cristi Pulhac ştie cine este omul care ar putea să o salveze pe Dinamo: ”E cel mai potrivit pentru perioada asta”

Dinamo București

Comentarii

Cristi Pulhac a vorbit despre derby-ul dintre Dinamo şi FCSB şi a dezvăluit ce antrenor consideră cel mai potrivit pentru a o salva pe Dinamo.

Dinamo se pregăteşte pentru derby-ul cu FCSB şi speră să îşi poată lua revanşa pentru umilinţa istorică din tur, când ”câinii” au fost răpuşi cu 0-6 de marii rivali.

La momentul actual, cele două echipe sunt despărţite de cea mai mare diferenţă din istorie, 36 de puncte, iar balanţa este clar înclinată în favoarea FCSB-ului.

Dinamo se află la opt puncte în urma celor de la FC U Craiova la momentul actual, oltenii ocupând primul loc de baraj, imediat deasupra poziţiilor ce duc în Liga 2.

Indiferent de rezultatul din derby, obiectivul ”câinilor” rămâne acelaşi: salvarea de la retrogradare. Iar Cristi Pulhac este convins că Stoican este omul potrivit să o salveze pe Dinamo.

Fostul căpitan al formaţiei din Ştefan cel Mare l-a lăudat pe antrenorul ”câinilor” şi a afirmat că este convins că echipa sa de suflet va reuşi să facă un meci bun în derby.

Cristi Pulhac ştie cine este omul care ar putea să o salveze pe Dinamo

Aşteptările sunt mult mai mari, în afară de meciul ăsta, aştept ca Dinamo să crească de la meci la meci. Mă bucură faptul că a venit Stoican.

E cel mai potrivit pentru perioada asta prin care trece Dinamo. Cred că dacă Dinamo va face un meci bun, un scor bun, cred că va fi un impuls pentru jucători pentru următoarele meciuri care vor urma.

Să câştigi un derby în situaţia în care sunt ei acum cred că îi va descătuşa şi vor prinde încredere mai multă. Sincer şi problemele care sunt acum la echipă îşi spun cuvântul.

Trec printr-o perioadă proastă, sunt pe un loc foarte prost. Eu aştept de la etapă la etapă să urce un pic în clasament. E puţin ingrijorător faptul că nu câştigă.

Dacă ar face un rezultat pozitiv şi un meci bun contra FCSB-ului cred că va fi şi o încredere a jucătorilor, că uite că se poate”, a declarat Cristi Pulhac.

Afla mai multe despre: cristi pulhac 

viewscnt
Articole similare