Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi, ”cu sabia deasupra capului” la meciul cu U Craiova 1948. Clauza care îl poate salva pe italian

Cristiano Bergodi, ”cu sabia deasupra capului” la meciul cu U Craiova 1948. Clauza care îl poate salva pe italian

Fotbal

Comentarii

OSK Sepsi Sfântu Gheorghe şi U Craiova 1948 se întâlnesc joi, 16 martie, de la ora 21:00, într-o partidă restantă din etapa a 23-a a Superligii.

Cristiano Bergodi vrea neapărat calificarea în play-off

Conform informaţiilor oferite de fanatik.ro, antrenorul covăsnenilor, Cristiano Bergodi, va fi în pericol de demitere dacă echipa nu se va califica în play-off.

Dacă, totuşi, Sepsi o învinge pe U Craiova 1948 şi ajunge în TOP 6, tehnicianul italian are o clauză în contract prin care înţelegerea se prelungeşte automat pentru încă un sezon.

În cazul unui scenariu negativ, joi, cu U Craiova 1948, Cristiano Bergodi va intra într-un proces dur de analiză din partea conducerii, care s-ar putea lăsa cu o demitere.

Şefii lui Sepsi sunt cunoscuţi ca fiind răbdători. Cel mai probabil, vor aştepta să vadă dacă Sepsi va câştiga play-out-ul şi dacă va accede în barajul pentru ultimul loc de Europa.

Dacă nici acest lucru nu se va întâmpla, Cristiano Bergodi nu va mai primi o propunere de prelungire a înţelegerii.

  • În acelaşi timp, există şi posibilitatea ca Bergodi să îndeplinească obiectivul din play-out, însă, să nu mai accepte o nouă propunere din partea câştigătoarei Cupei României 2022.

Cristiano Bergodi, peste 15 ani de antrenorat în România

Cristiano Bergodi se află pe banca tehnică a celor de la Sepsi din octombrie 2021, fiind unul dintre cei mai longevivi antrenori din Superligă.

  • În cariera sa, fostul jucător de la Lazio le-a mai antrenat, din România, pe FC Naţional, CFR Cluj, Rapid, Poli Iaşi, FCSB, ASA Târgu Mureş, FC Voluntari şi Universitatea Craiova, înainte de a ajunge la Sepsi.

 

Afla mai multe despre: bergodilive videoorange sport 

viewscnt
Articole similare