Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi, înaintea ”finalei de play-off” cu U Craiova 1948: ”Dacă nu te mobilizezi acum, atunci când?”

Cristiano Bergodi, înaintea ”finalei de play-off” cu U Craiova 1948: ”Dacă nu te mobilizezi acum, atunci când?”

Fotbal

Comentarii

Sepsi o întâlneşte pe U Craiova 1948, joi, 16 martie, de la ora 21:00, în restanţa din etapa a 23-a a Superligii.

  • Partida Sepsi - U Craiova 1948 va fi transmisă ÎN DIRECT pe Orange Sport 1, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.ro.

Cristiano Bergodi, înaintea meciului cu U Craiova 1948: ”Vom vedea cine e mai bun”

Programată pe 29 ianuarie, partida dintre Sepsi şi U Craiova 1948 a fost întreruptă la mijlocul primei reprize, la scorul de 0-0, din cauza scandărilor xenofobe ale fanilor olteni.

După lungi discuţii şi analize, Comisia de Recurs a FRF a decis ca partida dintre cele două formaţii să se reia din minutul 1, de la scorul de 0-0.

Înaintea acestui duel, ultimul înaintea play-off-ului, U Craiova 1948 se află pe locul 6, cu 40 de puncte, în timp ce Sepsi se află pe locul 7, cu 39 de puncte.

  • Aşadar, covăsnenii sunt obligaţi să câştige meciul contra oltenilor pentru a accede în play-off.

Am avut aceleaşi zile la dispoziţie. Cu jucătorii am vorbit, ne-am refăcut fizic. Vom juca această finală. E o finală, nu ştiu ce moral mai trebuie ridicat.

Trebuie numai să câştigăm. Băieţii conştientizează ei. Dacă nu te mobilizezi acum, atunci când? În general, au avut un parcurs mai constant. Dacă am ajuns acolo aproape de ei, înseamnă că am făcut şi noi puncte.

Noi am avut probleme în unele meciuri din retur. Nu pot explica. Vom vedea cine e mai bun. Diferenţa va fi făcută de jucătorii care vor gestiona mai bine presiunea.

Noi avem nevoie de un rezultat de trei puncte. Echipa care va avea mai multă încredere în calităţile proprii, va câştiga meciul. Trebuie să atingem un obiectiv.

Nu am emoţii, am fost mereu o persoană echilibrată. Am jucat meciuri importante. Repet, e o finală”, a declarat Cristiano Bergodi, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu U Craiova 1948.

Afla mai multe despre: bergodiorange sportlive video 

viewscnt
Articole similare