Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi i-a întors spatele unui fost jucător al Rapidului. Decizia luată de antrenorul giuleştenilor

Cristiano Bergodi i-a întors spatele unui fost jucător al Rapidului. Decizia luată de antrenorul giuleştenilor

Rapid

Comentarii

Antonio Sefer s-a întors în ţară şi se antrenează cu echipa de tineret a Rapidului. Mijlocaşul lui Hapoel Beer Sheva a fost nevoit să plece din Israel, din cauza războiului şi a revenit în România pentru a-şi continua pregătirea fizică.

Toni Sefer a fost unul dintre cei mai importanţi jucători care au trecut prin curtea Rapidului în ultimii ani. Jucătorul crescut de Oţelul Galaţi a semnat cu gruparea giuleşteană în 2019, după o experienţă la formaţia olandeză Groningen, şi a promovat cu Rapid în Superligă, în urmă cu doi ani.

În această vară, Hapoel Beer Sheva l-a transferat pe mijlocaş în schimbul sumei de 500.000 de euro, dar evoluţiile şi dăruirea lui Sefer în tricoul vişiniu au provocat regretul suporterilor rapidişti.

Bergodi nu l-a lăsat pe Sefer să se pregătească cu echipa mare. Cum a excpliat italianul decizia

”Sefer este cu echipa de tineret. Se antrenează acolo. I-am zis clubului să se antreneze cu tineretul, pentru că nu este momentul potrivit. Eu cred că în acest moment lotul este făcut. Nu vreau alţi jucători. În vestiar e diferit. Nu intră un jucător diferit ca să se antreneze. Astea nu sunt lucruri care se fac într-o echipă”, a spus Cristiano Bergodi, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu UTA Arad.

În vârstă de 23 de ani, Antonio Sefer este cotat de Transfermarkt la 900.000 de euro. În şapte meciuri a marcat două goluri şi a dat două pase decisive pentru Beer Sheva.

  • Rapid va deschida etapa a 13-a din Superligă, vineri, pe 20 octombrie, la Oradea, contra UTA-ei. Partida va începe de la 21:00 şi va fi transmisă în direct pe Orange Sport 1.

 

Afla mai multe despre: rapidcristiano bergodiantonio sefer 

viewscnt
Articole similare