Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi scapă de demitere! Dan Şucu a găsit alt vinovat la Rapid: „Nu e problema antrenorului!”

Cristiano Bergodi scapă de demitere! Dan Şucu a găsit alt vinovat la Rapid: „Nu e problema antrenorului!”

Rapid

Comentarii

Fanii celor de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi după înfrângerea cu CFR Cluj, scor 1-4, dar italianul are locul asigurat în Giuleşti.

Dan Şucu nu renunţă la Cristiano Bergodi! A găsit alţi vinovaţi pentru situaţia de la Rapid

Dan Şucu a declarat că are în continuare mare încredere în tehnicianul italian, iar situaţia de la Rapid a fost cauzată de o altă probleme.

În opinia patronului din Giuleşti, mai mulţi jucători de la club nu au mentalitate de învingător, motiv pentru care Bergodi este scutit de vină pentru eşecul cu CFR Cluj.

„Cristiano Bergodi este şi rămâne antrenorul Rapidului. Nu e în primul rând o problemă pură 100% din punct de vedere al antrenorului, cât o problemă a unora dintre jucători, care nu mai arată în ultima perioadă mentalitate.

Fotbalişti care au o atitudine de blazare faţă de Rapid, faţă de culorile rapidiste, faţă de suporteri, în ciuda condiţiilor ideale pe care le au asigurate la clubul nostru.Veţi vedea foarte repede măsurile pe care le vom lua în acest sens”, a declarat Dan Şucu, potrivit fanatik.ro.

Dan Şucu, reacţie dură imediat după umilinţa cu CFR Cluj: „Prea mulţi băieţi de treabă la clubul ăsta!” Ce a spus despre Bergodi

Acţionarul giuleştenilor s-a declarat foarte dezamăgit de modul în care au evoluat rapidiştii şi a tras o concluzie dură. În opinia lui Dan Şucu, la Rapid există prea multă „bunătate”, motiv pentru care va lua atitudine. Cât despre soarta lui Cristiano Bergodi, omul de afaceri a declarat că nu vrea să ia o decizie la cald.

„Toţi rapidiştii sunt extrem de dezamăgiţi. Prea mulţi băieţi de treabă în club şi prea puţină fermitate. (n.r. Când veţi hotărî soarta lui Bergodi?) Nu vorbim la cald”, a fost reacţia scurtă, dar dură a lui Dan Şucu, imediat după finalul meciului dintre Rapid şi CFR Cluj.

 

Afla mai multe despre: cristiano bergodidan sucurapidsuperliga 

viewscnt
Articole similare