Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu, reacţie dură imediat după umilinţa cu CFR Cluj: „Prea mulţi băieţi de treabă la clubul ăsta!” Ce a spus despre Bergodi

Dan Şucu, reacţie dură imediat după umilinţa cu CFR Cluj: „Prea mulţi băieţi de treabă la clubul ăsta!” Ce a spus despre Bergodi

Rapid

Comentarii

Rapid a pierdut clar derby-ul din Superligă cu CFR Cluj, scor 1-4.

Dan Şucu a oferit primele declaraţii după Rapid - CFR Cluj 1-4

Acţionarul giuleştenilor s-a declarat foarte dezamăgit de modul în care au evoluat rapidiştii şi a tras o concluzie dură. În opinia lui Dan Şucu, la Rapid există prea multă „bunătate”, motiv pentru care va lua atitudine. Cât despre soarta lui Cristiano Bergodi, omul de afaceri a declarat că nu vrea să ia o decizie la cald.

„Toţi rapidiştii sunt extrem de dezamăgiţi. Prea mulţi băieţi de treabă în club şi prea puţină fermitate. (n.r. Când veţi hotărî soarta lui Bergodi?) Nu vorbim la cald”, a fost reacţia scurtă, dar dură a lui Dan Şucu, imediat după finalul meciului dintre Rapid şi CFR Cluj.

Cristi Săpunaru a luat atitudine la finalul meciului cu CFR Cluj: „Le facem zile fripte fanilor! Am fost penibili”

La finalul meciului din Giuleşti, Cristi Săpunaru, liderul gazdelor, a oferit o primă reacţie şi a recunoscut că echipa s-a prezentat dezamăgitor împotriva ardelenilor.

„Era obligatoriu să câştigăm în seara asta, să îi facem fericiţi pe suporteri, mai ales că ei vin la fiecare meci şi e plin stadionul. Noi ce facem? Le facem zile fripte. CFR Cluj are jucători foarte buni, dar şi noi am venit cu cea mai bună echipă. Am fost penibili.

În prima repriză trebuia să dăm afară 11 jucători şi să intre alţi 11. E de vină antrenorul că ne-am prezentat noi aşa? Când se schimbă un antrenor, pot spune că e vina noastră. Sunt foarte supărat, nu ţin minte să fi făcut o repriză atât de slabă”, a spus Cristi Săpunaru după meci.

Afla mai multe despre: rapidcfr clujdan sucu 

viewscnt
Articole similare