Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo, gafă după ce a devenit cel mai bun marcator din istorie. A ”uitat” pe cine a depăşit | VIDEO

Cristiano Ronaldo, gafă după ce a devenit cel mai bun marcator din istorie. A ”uitat” pe cine a depăşit | VIDEO
Comentarii

Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator all-time din fotbalul mondial, dar în mesajul de mulţumire de pe platformele de socializare a fost autorul unei gafe.

Cristiano Ronaldo, gafă după ce a devenit cel mai bun marcator din istorie. A ”uitat” pe cine a depăşit | VIDEO

Superstarul portughez a marcat un hat-trick în duelul dintre Manchester United şi Tottenham Hotspur, câştigat de vicecampioana Angliei, scor 3-2, în etapa a 29-a din Premier League.

Astfel, Cristiano Ronaldo a ajuns la 807 goluri marcate în întreaga sa carieră la nivel de profesionist. 

Manchester United a notat, pe site-ul oficial, că lusitanul l-a depăşit pe Josef Bican, care conform datelor recunoscute de FIFA în 2020 a marcat 805 goluri în anii 1930 -1950.

Fotbalistul născut la Viena s-a retras din actitivate în 1957, la aproape 44 de ani. Bican a decedat în 2001, la Praga, la vârsta de 88 de ani.

Cristiano Ronaldo a transmis şi un mesaj, în mediul online, prin care a celebrat noul record doborât. Acesta a mulţumit familiei, jucătorilor, fanilor şi echipelor pe la care a trecut.

De asemenea, portughezul şi-a manifestat respectul şi pentru Romario, dar brazilianul se află pe locul trei al celor mai buni marcatori din istorie, cu 772 reuşite. Gestul respectiv era normal să-i fie adresat lui Bican.

"Sunt mândru că am bifat încă un record prin faptul că am devenit cel mai bun marcator din istorie, la doar 6 luni distanţă după ce am devenit cel mai bun marcator pentru o echipă naţională.

Nu am decât respect pentru Romario, unul dintre cei mai buni atacanţi din istorie.

Mulţumesc tuturor jucătorilor pe care i-am întâlnit pe parcursul carierei mele, mulţumesc tuturor cluburilor pe care le-am reprezentat, mulţumesc fanilor mei şi, mai presus de toate, mulţumesc familiei mele minunate. Nu aş fi putut s-o fac fără voi", a transmis Ronaldo, pe contul personal de Instagram, acolo unde are 412 milioane de urmăritori.

Lionel Messi, rivalul istoric al portughezului, are 759 goluri la activ, dar doar şapte în 26 de partide în acest sezon, primul al său la PSG.

În schimb, Cristiano Ronaldo a ajuns la 18 goluri în 32 de meciuri la Manchester United, de la revenirea sa din vară.

Afla mai multe despre: ronaldoinstagram 

viewscnt
Articole similare