Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo rupe tăcerea şi vorbeşte despre oferta faraonică de la Al-Nassr! Ce decizie a luat portughezul

Cristiano Ronaldo rupe tăcerea şi vorbeşte despre oferta faraonică de la Al-Nassr! Ce decizie a luat portughezul
Comentarii

Cristiano Ronaldo a fost doar rezervă în partida cu Elveţia, scor 6-1, iar starul portughez a vorbit despre oferta pe care a primit-o recent din Arabia Suadită.

Conform spaniolilor de la Marca, veteranul portughez va juca la saudiţii de la Al-Nassr şi va avea un contract colosal: cel mai mare din istoria fotbalului, posibil şi din întreaga istorie a sportului.

Potrivit sursei citate, fotbalistul de aproape 38 de ani ar fi trebuit să semneze noul angajament în prima zi a noului an, respectiv 1 ianuarie 2023, unul care va fi valabil doi ani. Va fi plătit cu aproape 200 de milioane de euro pe sezon. 

În total, Cristiano Ronaldo ar ajunge la venituri de până 500 de milioane de euro pe durata şederii sale în Arabia Saudită.

Ce decizie a luat portughezul

Totuşi, starul portughez a negat aceste zvonuri după meciul cu Elveţia în care nu a reuşit să marcheze. Imediat după meci, el a declarat că nu a semnat cu echipa din Arabia Saudită. 

”Nu, nu e adevărat Nu e adevărat”, a spus Cristiano Ronaldo, potrivit jurnalistului expert în mercato, Fabrizio Romano. 

După despărţirea cu scandal de Manchester United, au existat informaţii că fostul mare jucător al lui Real Madrid sau Juventus ar mai fi fost dorit şi de o altă echipă din zona arabă, Al Hilal, dar şi de Newcastle.

În momentul de faţă, Cristiano Ronaldo este prezent alături de naţionala Portugaliei la Campionatul Mondial din Qatar şi se pregăteşte de sferturile de finală, unde va juca contra Marocului. 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo-arabia saudită-portugalia 

viewscnt
Articole similare