Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Telenovela a luat sfârşit! Cristiano Ronaldo şi-a găsit echipă. Portughezul, cel mai mare contract din istoria fotbalului

BREAKING NEWS | Telenovela a luat sfârşit! Cristiano Ronaldo şi-a găsit echipă. Portughezul, cel mai mare contract din istoria fotbalului
Comentarii

Cristiano Ronaldo (37 de ani) şi-a găsit echipă după despărţirea de englezii de la Manchester United. Liber de contract, căpitanul naţionalei Portugaliei va da un adevărat ”tun” financiar şi va semna un contract colosal chiar în prima zi a anului viitor.

Cristiano Ronaldo va pleca din Europa şi va juca în zona Golfului

Cristiano Ronaldo şi-a găsit echipă. Conform spaniolilor de la Marca, veteranul portughez va juca la saudiţii de la Al-Nassr şi va avea un contract colosal: cel mai mare din istoria fotbalului, posibil şi din întreaga istorie a sportului.

Fotbalistul de aproape 38 de ani va semna noul angajament în prima zi a noului an, respectiv 1 ianuarie 2023, unul ce va fi valabil doi ani. Va fi plătit cu aproape 200 de milioane de euro pe sezon. 

În total, Cristiano Ronaldo ar ajunge la venituri de până 500 de milioane de euro pe durata şederii sale în Arabia Saudită.

Deşi odată cu această mutare va ieşi pentru prima oară în carieră din fotbalul de mare performanţă, Cristiano Ronaldo va da o adevărată lovitură financiară şi va deveni cel mai bine plătit sportiv din lume.

La  Al-Nassr, Ronaldo va fi pregătit de Rudi Garcia, fost antrenor al unor echipe precum AS Roma şi Olympique Marseille.

După despărţirea cu scandal de Manchester United, au existat informaţii că fostul mare jucător al lui Real Madrid sau Juventus ar mai fi fost dorit şi de o altă echipă din zona arabă, Al Hilal, dar şi de Newcastle.

În momentul de faţă, Cristiano Ronaldo este prezent alături de naţionala Portugaliei la Campionatul Mondial din Qatar şi se pregătesc pentru meciul din optimile de finală contra reprezentativei Elveţiei.

Partida va avea loc marţi, 6 decembrie, de la ora 21:00, iar învingătoarea va juca în faza sferturilor de finală cu câştigătoarea dintre Spania şi Maroc.

Deşi se află la un moment complicat din carieră, Cristiano Ronaldo continuă să doboare recorduri, iar cel mai recent este faptul că a devenit singurul jucător din istorie care a marcat la cinci turnee finale de Campionat Mondial.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoechipa 

viewscnt
Articole similare