Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment unic în carieră. Cum a ajuns Hamroun să joace împotriva campioanei mondiale, luna trecută: "Mbappe e fantastic!"

Moment unic în carieră. Cum a ajuns Hamroun să joace împotriva campioanei mondiale, luna trecută: "Mbappe e fantastic!"

Cupa Mondială

Comentarii

Plecat din fotbalul românesc în vara anului 2016, Jugurtha Hamroun evoluează acum în Qatar, ţara care găzduieşte, în această lună, Cupa Mondială.

Fostul fotbalist al FCSB-ului a urmărit fiecare partidă de la Mondialul din Qatar şi a dezvăluit chiar că a simţit pe propria piele forţa fotbaliştilor din lotul campioanei entitre.

Legitimat la ocupanta locului 8 din campionatul Qatarului, Al-Markhiya, Hamroun a evoluat într-un meci amical împotriva jucătorilor din naţionala Franţei care au prins mai puţine minute la actuala ediţie a Cupei Mondiale.

"Pariul meu pentru finală este Franţa – Brazilia. Am văzut ambele formaţii. Iar Mbappe e fantastic! După meciul Franţei cu Australia, am avut şansa să jucăm un amical cu rezervele lor pentru a le ţine în priză. Au fost pe teren Coman, Varane, Saliba, Mandanda. O experienţă minunată!

A fost ceva extraordinar. E ceva ce nu pot explica. E mai uşor să joci împotriva celor mai buni fotbalişti şi celor mai puternice echipe. M-am simţit mai confortabil pe teren" , a declarat Hamroun pentru playsport.ro.

Venit liber de contract în fotbalul românesc, în ianuarie 2015, Jugurtha Hamroun a impresionat rapid în tricoul Oţelului şi a prins un transfer la FCSB după doar şase luni petrecute la Galaţi. Nici la gruparea roş-albastră nu a stat prea mult, iar după doar un sezon, mijlocaşul algerian a plecat în Qatar, la Al Sadd.

După mai multe aventuri în campionatul Qatarului, Hamroun a ajuns în Turcia, în toamna lui 2019, la Erzurumspor, apoi la Samsunspor, iar, în cele din urmă, din iulie 2021, evoluează la Al-Markhiya, tot în Qatar.

  • 3 goluri şi 5 pase decisive a reuşit Hamroun în cele 9 meciuri jucate pentru echipa sa, în actuala stagiune
  • 11 goluri şi 7 assisturi a bifat Hamroun în cele 44 de partide jucate pentru FCSB

Afla mai multe despre: qatar 

viewscnt
Articole similare