Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul mesaj al lui Cristiano Ronaldo după ce şi-a reziliat contractul cu Manchester United: "Asta nu se va schimba niciodată"

Primul mesaj al lui Cristiano Ronaldo după ce şi-a reziliat contractul cu Manchester United: "Asta nu se va schimba niciodată"
Comentarii

Atacantul Cristiano Ronaldo a reacţionat în social media la anunţul rezilierii contractului cu gruparea Manchester United. El consideră că era momentul potrivit pentru o nouă provocare.

Cristiano Ronaldo, după anunţul rezilierii contractului cu Manchester United

„În urma discuţiilor cu Manchester United, am convenit cu o încheiere anticipată a contractului. Iubesc Manchester United şi iubesc fanii şi asta nu se va schimba niciodată. Cu toate acestea, cred că a fost momentul potrivit pentru mine să caut o nouă provocare. Îi doresc succes echipei pentru finalul sezonului şi în viitor”, a spus jucătorul.

Clubul Manchester United a anunţat, marţi seară, pe site-ul oficial, decizia de a se despărţi de Cristiano Ronaldo, luată de comun acord cu jucătorul.

Decizia de marţi vine după ce Cristiano Ronaldo a declarat recent, într-un interviu acordat lui Piers Morgan la Talk TV, că s-a simţit trădat la Manchester United, că proprietarilor nu le pasă de club, că tehnicianul Erik ten Hag nu îl respectă şi că oficialii clubului nu au arătat compasiune atunci când în aprilie jucătorului i-a murit la naştere unul dintre gemeni.

Ronaldo era legitimat la Manchester United din august 2021.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare