Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Burleanu pleacă în Qatar cu ocazia Cupei Mondiale. Ce va face acolo, în lipsa naţionalei României de la turneul final

Răzvan Burleanu pleacă în Qatar cu ocazia Cupei Mondiale. Ce va face acolo, în lipsa naţionalei României de la turneul final

Cupa Mondială

Comentarii

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunţat că pleacă în Qatar, unde va asista la şedinţele organizate de FIFA.

Răzvan Burleanu pleacă la Cupa Mondială din Qatar

Dacă naţionala de fotbal a României a rămas acasă, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, îşi continuă munca administrativă. El a anunţat că se îndreaptă spre Qatar, acolo unde se va afla şi selecţionerul Edi Iordănescu. 

"Mi-aş fi dorit să fiu prezent zi de zi acolo. Din păcate, nu s-a putut. Voi ajunge săptămâna viitoare, fiindcă avem foarte multe întâlniri ale FIFA organizate în această perioadă. 

Ceea ce îmi doresc cel mai mult e ca o echipă din Europa să câştige acest turneu mondial. Cu siguranţă Anglia, Germania, Franţa sau Spania să ajungă în finală.

Selecţionerul (n.r. - Edi Iordănescu) va fi acolo pentru a-i vedea pe elveţieni la faţa locului, pentru a putea să pregătească echipa şi sistemul tactic în care va trebui să-i batem şi acasă la noi, şi în deplasare", a spus preşedintele FRF. 

Şeful de la Casa Fotbalului vizează atât o calificare la EURO 2024, cât şi o revenire a naţionalei la Jocurile Olimpice din 2024, la Paris. 

"Cu siguraţă, a fost greu pentru fotbalul românesc să revină după 57 de ani la Olimpiadă, dar văzând toată bucuria, emoţia şi toată pasiunea din jurul acestei calificări sunt sigur că în momentul de faţă selecţionerul Emil Săndoi şi jucătorii vor face tot ce vor putea în fiecare zi până în vara anului următor, astfel încât să fim pregătiţi în prima zi de EURO de tineret, pentru a putea relua această performanţă (n.r. - calificarea la Jocurile Olimpice).

E foarte dificil acest lucru, trebuie să păstrăm proporţiile. Cu siguranţă, ceea ce fotbalul românesc are nevoie e performanţa la nivel de club", a adăugat Răzvan Burleanu.

Karma! La 1-0 Germania, Rudiger l-a batjocorit prin gesturi ciudate pe adversarul care a adus victoria Japoniei. Ce a putut face pe teren | VIDEO 

Afla mai multe despre: razvan burleanucupa mondiala qatar 

viewscnt
Articole similare