Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo vrea să devină căpitan la Manchester United. Harry Maguire a reacţionat imediat

Cristiano Ronaldo vrea să devină căpitan la Manchester United. Harry Maguire a reacţionat imediat

Premier League

Comentarii

Harry Maguire a reacţionat la zvonurile potrivit cărora Cristiano Ronaldo ar dori să fie noul căpitan de la Manchester United.

Situaţia din ultima perioadă la vicecampioana Angliei este una explozivă. Jocul echipei este unul departe de aşteptările fanilor, atmosfera în interiorul este una încărcată, iar antrenorul Ralf Rangnick nu este agreat de o parte a jucătorilor.

Victoria cu Brighton, scor 2-0, de la mijlocul săptămânii, într-o restanţă din Premier League, a fost doar una care a mai risipit pentru moment huiduielile suporterilor de pe Old Trafford.

După ultimele prestaţii ale echipei, unele dezamăgitoare, mai ales în zona defensivă, în vestiar a apărut o altă situaţie tensionată. Presa din Anglia anunţă faptul că Cristiano Ronaldo plănuieşte să preia banderola de căpitan de pe braţul lui Harry Maguire, iar Ralf Rangnick ar fi de acord cu această decizie, informează mirror.co.uk.

În acelaşi timp, tehnicianul german ar fi nemulţumit de forma slabă arătată de fundaşul central în ultima perioadă şi consideră că responsabilitatea banderolei de căpitan ar fi una prea mare pentru acesta, iar superstarul portughez ar fi potrivit pentru a fi noul căpitan al echipei.

Apărătorul de 28 de ani simte că influenţa sa în vestiarul lui Manchester United este subminată de cea a lui Cristiano Ronaldo, a cărui autoritate este din în ce mai mare, adaugă sursa precizată.

Harry Maguire a răspuns pe Twitter cu privire la problema căpitanului

În contextul ultimelor zvonuri, Harry Maguire s-a văzut nevoit să reacţioneze şi a transmis un mesaj prin intermediul unei platforme de socializare.

Fundaşul englez, cel mai scump din istoria fotbalului, a explicat că nu există niciun soi de conflicte interne între jucătorii ocupantei locului patru în Premier League.

"Am auzit o mulţime de ştiri despre acest club care nu sunt adevărate şi aceasta este alta. Nu voi începe să postez despre tot ce este scris, dar trebuia să clarific asta.

Suntem uniţi şi concentraţi pentru duminică (n.r. meciul cu Leeds). Să aveţi cu toţii o zi plăcută", a scris Maguire pe contul său personal de Twitter.

 

Afla mai multe despre: magureronaldomanchester united 

viewscnt
Articole similare