Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CS Dinamo, după retragerea lui Robert Glinţă: ”A ţinut nataţia românească pe umeri timp de aproape un deceniu, până la apariţia lui David Popovici”

CS Dinamo, după retragerea lui Robert Glinţă: ”A ţinut nataţia românească pe umeri timp de aproape un deceniu, până la apariţia lui David Popovici”

Sporturi

Comentarii

Robert Glinţă (25 de ani) şi-a anunţat retragerea din activitatea competiţională, iar CS Dinamo a transmis un mesaj de mulţumire.

Reacţia lui CS Dinamo după retragerea lui Robert Glinţă

CS Dinamo îl omagiază pe înotătorul Robert Glinţă, care şi-a anunţat retragerea din activitate, subliniind că acesta a "ţinut nataţia românească pe umeri timp de aproape un deceniu, până la apariţia lui David Popovici".

Robert Glinţă şi-a anunţat astăzi retragerea din sportul de performanţă pe pagina personală de Facebook.

”A venit timpul să fac un pas înapoi de la înotul competiţional. Prin suişuri şi coborâşuri, acest sport m-a învăţat atât de multe şi m-a făcut cu adevărat să cresc în fiinţa umană mai evoluată de astăzi”, a fost o parte din anunţul sportivului în vârstă de 25 de ani.

CS Dinamo, clubul sportiv de care aparţine Robert Glinţă, a transmis un mesaj de mulţumire în mediul online.

"Campion european, multiplu medaliat mondial şi continental, Robert a ţinut nataţia românească pe umeri timp de aproape un deceniu, până la apariţia lui David Popovici. Cursa lui solitară a fost epuizantă, fizic şi psihic, iar retragerea anunţată azi este efectul ei.

Clubul Sportiv Dinamo îţi mulţumeşte, Robert, pentru toate cursele frumoase parcurse împreună! Îţi dorim succes în ceea ce vei face în continuare şi te aşteptăm oricând alături de noi să ne împărtăşeşti din bogata ta experienţă", a scris CS Dinamo, pe Facebook.

Afla mai multe despre: robert glintacs dinamo 

viewscnt
Articole similare