Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CS Rapid anunţă despărţirea de Carlos Viver. “Se încheie una dintre poveştile sportului. Gracias, senor Carlos!”

CS Rapid anunţă despărţirea de Carlos Viver. “Se încheie una dintre poveştile sportului. Gracias, senor Carlos!”

Rapid

Comentarii

CS Rapid a anunţat, vineri, că a încetat colaborarea cu antrenorul echipei de handbal, Carlos Viver.

“Clubul CS Rapid şi Carlos Viver au decis de comun acord încetarea colaborării; rămânem însă recunoscători unii altora pentru drumul parcurs împreună!”, se arată pe pagina de Facebook Handbaall Rapid Bucureşti.

Viver antrena echipa feminină Rapid din noiembrie 2020.

“Sportul este frumos şi pentru că de multe ori creează poveşti. Astăzi se încheie una dintre poveştile sportului. O poveste a handbalului rapidist. 

O poveste frumoasă, începută în noiembrie 2020. Atunci, Carlos Viver, proaspăt vicecampion mondial cu naţionala Spaniei, a ajuns la Rapid cu gânduri îndrăzneţe, deşi obiectivul de moment era doar menţinerea în Liga Florilor.

În primul sezon nu numai că echipa nu a retrogradat, dar a şi încheiat competiţia internă pe locul 6, foarte aproape de o nesperată calificare într-o cupă europeană. Cu toţii speram ca sezonul următor să ducă, după aproape două decenii, handbalul rapidist într-o competiţie europeană. Obiectivul oficial (locurile 1-4) părea unul îndrăzneţ, dar realizabil. Sub comanda lui Carlos, fetele noastre au uluit însă handbalul românesc şi au produs minunea; Rapid - campioană naţională, după o luptă epuizantă dusă până în ultima etapă.

Ce a urmat...ceva de poveste”, notează CS Rapid.

“Grupele Ligii Campionilor, cu partide împotriva unora dintre cele mai puternice formaţii din handbalul mondial. Rapid a impresionat Europa handbalistică, nu doar prin cea mai frumoasă atmosferă din competiţie, ci şi prin rezultatele senzaţionale.

Timp de doi ani şi jumătate Carlos Viver a reusit să valorifice energia întregii suflări vişinii, răsplătind încrederea clubului prin performanţe sportive deosebite. Pentru toate aceste performanţe, dar mai ales pentru povestea pe care am scris-o împreună, astăzi îţi spunem "Gracias, senor Carlos! Îţi mulţumim!"”, a adăugat gruparea bucureşteană.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare