Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSA Steaua nu este pregătită de baraj! Daniel Opriţa a dat cărţile pe faţă: ”Asta este situaţia momentan”

CSA Steaua nu este pregătită de baraj! Daniel Opriţa a dat cărţile pe faţă: ”Asta este situaţia momentan”

Steaua

Comentarii

CSA Steaua nu şi-a schimbat forma de organizare, însă speră să joace barajul de promovare în Liga 1, drept pe care l-a câştigat pe teren.

CSA Steaua nu este pregătită de baraj! Opriţa a dat cărţile pe faţă: ”Asta este situaţia momentan”

CSA Steaua se află într-o situaţie paradoxală în Liga 2. Nu are drept de promovare, dar a jucat pentru a promova, pentru că se află în play-off.

Chiar dacă Steaua ar promova pe teren, mai are de trecut de regulamentul Federaţiei Române de Fotbal, care nu permite echipele de drept public în Liga 1. "Militarii" pot apela la TAS pentru a judeca acest caz, în ultimul caz. 

Daniel Opriţa, antrenorul steliştilor, vrea să afle cât mai repede posibil dacă echipa sa are sau nu drept de promovare având în vedere că se apropie barajul. Întrebat de meciurile din baraj, Opriţa a recunoscut că Steaua are probleme din cauza accidentărilor. 

”Nu suntem foarte pregătiţi din cauza jucătorilor care sunt accidentaţi, dar sperăm să îşi revină până la primul meci care am înţeles că ar fi pe 22. Sunt mulţi jucatori indisponibil, nu-i menajăm, asta e situaţia.  

Să încercăm să promovăm dacă ajungem la baraj, dar poate ar trebui să fim anunţaţi mai repede că e important şi pentru noi şi pentru echipa cu care jucăm, aşa e normal să ştii.  Ori e alba ori e neagră... Chiar cred că trebuie să se ia o decizie cât mai repede”, a declarat Daniel Opriţa pentru Steaua TV. 

CSA Steaua s-a calificat în play-off-ul din Liga 2, alături de celelalte cinci echipe. Cu toate acestea, roş-albaştrii nu au drept de promovare, pentru că echipa este deţinută de Armată. Pentru a fi în Liga 1, clubul trebuie să fie privat, sau în parteneriat public-privat.

Sursele Orange Sport susţin că Steaua Bucureşti va disputa barajul de promovare pentru Liga 1! Turul, care probabil va fi în compania Chindiei Târgovişte, are loc pe 22 mai, iar returul pe 27 mai. 

Un judecător de la TAS anunţă ce şanse are Steaua să promoveze dacă FRF nu-i permite! BREAKING NEWS

Afla mai multe despre: csa steauadaniel oprita 

viewscnt
Articole similare