Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cu Chiricheş în teren, Cremonese a obţinut o victorie istorică. Nou-promovata a câştigat primul meci în Serie A după 27 de ani

Cu Chiricheş în teren, Cremonese a obţinut o victorie istorică. Nou-promovata a câştigat primul meci în Serie A după 27 de ani

Superliga

Comentarii

Cremonese a câştigat primul meci de la revenirea în Serie A, scor 2-1 cu AS Roma.

Echipa din Cremona deschis scorul în minutul 17 prin Tsadjout. Formaţia lui Jose Mourinho a egalat în minutul 71 prin Spinazzola, care a fructificat pasa de senzaţie a lui Mancini. Cremonese a dat lovitura a dat lovitura cu şapte minute înainte de final prin Ciofani, care a transformat o lovitură de pedeapsă.

Chiricheş a revenit pe teren

Fundaşul român a intrat după marcarea golului secund al echipei sale, în minutul 84. Chiricheş a lipsit de la meciul cu Torino din etapa trecută, din cauza unei accidentări. În acest sezon, fostul fundaş al lui Sassuolo a bifat 11 meciuri pentru ”Tigrii”.

Cremonese, coşmarul lui Mourinho

”The Special One” a fost învins pentru a doua oară în acest sezon de Cremonese. În urmă cu o lună, ”Tigrii” i-au eliminat pe romani din sferturile Cupei Italiei. Tehnicianul portughez a fost eliminat în startul reprizei secunde, din cauza protestelor. După acest eşec, Roma rămâne pe locul cinci, în afara locurilor de Champions League, cu 44 de puncte.

Victorie după aproape 10.000 de zile

Înaintea partidei cu Roma, ultima victorie a lui Cremonese data din 31 martie 1996. Atunci, gruparea din Cremona s-a impus pe terenul Padovei, scor 2-1. La finele sezonului 1995-1996, lombarzii au retrogradat în Serie B.

În urma acestui rezultat, Cremonese i-a cedat lanterna roşie Sampdoriei, şi se află pe poziţia a 19-a cu 12 puncte, la opt lungimi distanţă de ultimul loc ce asigură salvarea, ocupat de Spezia, dar şi cu un meci în plus. Echipa din Cremona este calificată de asemenea în semifinalele Cupei Italiei, unde o va întâlni pe Fiorentina.

Afla mai multe despre: chiricheşcremonese 

viewscnt
Articole similare