Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu "a încălzit" play-off-ul Superligii înainte să înceapă! "Cu toate acestea, şocant, mulţi dintre competitorii noştri consideră asta". Ce spune despre jucătorul "măcelărit" de la Rapid

Dan Şucu "a încălzit" play-off-ul Superligii înainte să înceapă! "Cu toate acestea, şocant, mulţi dintre competitorii noştri consideră asta". Ce spune despre jucătorul "măcelărit" de la Rapid

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti s-a calificat matematic, în premieră, în play-off-ul Superligii, iar acţionarul Dan Şucu a avut un mesaj pentru suporteri. De asemenea, afaceristul a atras atenţia după ce Papeau "a fost măcelărit" şi s-a arătat indignat că anumiţi competitori consideră că echipa giuleşteană e ajutată de arbitri.

Dan Şucu, mesaj pentru suporterii rapidişti înainte de play-off

Conducerea Rapidului strânge suporterii vinişinii la stadion pentru meciurile din play-off. Dan Şucu a avut un mesaj amplu, prin intermediul clubului, în care a explicat care e strategia. 

"Stimaţi Rapidişti,

Cel mai tare Play-Off din ultimii ani va începe în curând şi, din fericire, baieţii noştri sunt calificaţi între primele şase echipe ale României. Vom găzdui în acestă primăvară cinci meciuri cu miză, pline de suspans şi, credem noi, foarte spectaculoase.

Dumneavoastră vi-i doriţi ambitioşi, competitivi, victorioşi. Dar, în acelaşi timp, şi echipa se bazează în principal pe dumneavoastră, suporterii Rapidului.

De aceea, îmi face plăcere să mă alătur colegilor mei, în a vă anunţa că abonamentele pentru acest Play- Off au fost puse deja în vânzare.

Ştim cu toţii că Rapid nu este susţinut în niciun fel financiar de primării, ministere sau alte surse de bani publici, iar chiria stadionului şi celelalte costuri legate de organizarea unui meci sunt scumpe.

Am avut până acum o susţinere extrem de entuziastă, atât la peluze, cât şi la tribune, şi, sigur, ne-am dori să o avem în continuare.

Ce sperăm în plus este să reuşim să ajungem şi în inimile rapidiştilor cu posibilităţi materiale ridicate pentru că, din păcate, deocamdată, am primit prea multe solicitari în zona VIP pentru invitaţii gratuite, şi mai puţine decât ne-am fi dorit pentru abonamente plătite.

Daţi-mi voie să mă explic. Gratuităţi există pentru legendele clubului, pentru că ne preţuim trecutul şi tradiţia. Pentru juniorii noştri, pentru că ne preţuim viitorul. Şi, normal, pentru jucătorii şi familiile lor, pentru că ne dorim un prezent cât mai glorios.

Atât Victor Angelescu, cât şi eu, am dorit de la început să setăm un standard şi am fost primii dintre clienţi care ne-am cumpărat locurile, atât pentru noi cât şi pentru oaspeţii noştri. Niciodată nu am apelat la o invitaţie gratuită şi am sperat, şi sperăm în continuare, că gestul nostru a fost înţeles.

Suntem convinşi că există mulţi rapidişti cu potenţial economic mare, care nu numai că îşi permit să cumpere abonamente în zona VIP pentru ei, dar pot să achiziţioneze şi bilete suplimentare, pentru a-şi invita prietenii la meci. Sunt convins că şi dânşii ştiu că orice ban care intră în club este folosit exclusiv pentru a crea o echipă mai puternică, mai competitivă.

Mai mult de atât, colegii mei au pregatit pachete de publicitate care pot fi achiziţionate de aceştia pentru a-şi putea promova oferta firmelor lor audienţei de pe stadion. Ne gândim că poate vor face chiar oferte speciale, adresate suflării rapidiste, prezente saptamână de săptămână în Giuleşti", a transmis ultimul acţionar venit la Rapid Bucureşti. 

Dan Şucu: "A fost însă un singur meci care mi-a lăsat un gust groaznic de amar. Papeau a fost măcelărit"

Revenit după peste 100 de zile pe gazon, Jason Papeau se pregăteşte pentru FC Botoşani - Rapid Bucureşti, programat miercuri, e la 20:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. Însă, Dan Şucu nu a uitat de ce s-a petrecut în meciul tur. 

"Totuşi, înainte să vorbim despre Play-Off, mă alătur dumneavoastră în a le ura baieţilor multă baftă la Botoşani.

Vă rog să mă credeţi că mă simt nerăbdător şi bucuros, ca un copil, la fiecare meci al Rapidului. A fost însă un singur meci care mi-a lăsat un gust groaznic de amar: cel cu FC Botoşani, din octombrie, anul trecut.

Modul în care jucătorul nostru Jayson Papeau a fost pur şi simplu "măcelărit" este fără logică şi fără sens.

La sfârşitul meciului adversarii au plecat fericiţi la o bere, în timp ce băiatul nostru a trecut prin mai mult de patru luni de chin, şi abia acum s-a reîntors. El încă evoluează cu o tijă în picior.

Cu două etape înainte de meciul cu Botoşani, Alex Ioniţă (care în mod cert nu este un jucător agresiv) a atacat imprudent un adversar şi a fost eliminat. Adversarul a continuat să joace şi, într-un final, a contribuit la victoria echipei lui.

"Şi cu toate acestea, şocant, mulţi dintre competitorii noştri consideră că Rapid este avantajat de către arbitri"

În aceeaşi etapă, un jucător al Clujului a fost atacat violent şi a fost accidentat, iar atacatorul lui a luat justificat cartonaş roşu. Clujeanul a fost şi el indisponibil, dar doar timp de doup săptămâni. În schimb, agresorul lui Papeau, în loc să fie eliminat şi ulterior suspendat, a primit un cartonaş galben şi după meci a mers liniştit la bere cu băieţii.

Şi cu toate acestea, şocant, mulţi dintre competitorii noştri consideră că Rapid este avantajat de către arbitri. Le urăm şi lor să aibă noroc numai de astfel de avantaje. Iar arbitrul care a permis acest lucru şi nu a fost pedepsit pentru accidentarea lui Papeau să ştie că noi, în Giuleşti, considerăm că principalul agresor este chiar el.

În speranţa că de data aceasta la Botoşani ne vom întâlni cu adversari cărora le place să joace fotbal, şi nu cu nişte rivali violenţi, le urăm baieţilor noştri să se întoarcă acasă victorioşi şi fără accidentari.

Hai Rapid!", a adăugat acţionarul de la Rapid Bucureşti, Dan Şucu.

Afla mai multe despre: dan sucufc botosani rapiddan sucu rapid bucurestijason papeau 

viewscnt
Articole similare