Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Uneori se face exces de zel cu aceste cartonaşe. Golurile din meciul cu Rapid trebuiau judecat altfel.” Toni Petrea, nemulţumit de arbitrajul din ultimele două etape

”Uneori se face exces de zel cu aceste cartonaşe.  Golurile din meciul cu Rapid trebuiau judecat altfel.” Toni Petrea, nemulţumit de arbitrajul din ultimele două etape

Superliga

Comentarii

Toni Petrea, antrenorul Chindiei Târgovişte, a criticat arbitrajul din meciul încheiat de târgovişteni la egalitate, scor 0-0 cu FC U Craiova.

Fostul antrenor al FCSB-ului a recunoscut că meciul a fost unul slab, din partea ambelor combatante, dar s-a declarat mulţumit de atitudinea târgoviştenilor.

Mai multe cartonaşe galbene decât şuturi pe poartă

Arbitrul Cătălin Popa a arătat şapte cartonaşe galbene în meciul dintre Chindia şi FC U Craiova, mai multe decât şuturile pe poartă expediate de cele două formaţii, patru la număr.

”A fost aşa cum am anticipat. Duelurile unu contra unu au fost echilibrate, şi câştigate în mod egal. Rezultatul este meritat. Au fost şapte galbene, pentru că a fost un meci de luptă. Poate uneori se face exces de zel cu aceste cartonaşe. Ar trebui lăsat jocul mai liber pentru că, este un sport de contact.

A fost un meci modest, fără realizari. Noi în ultima perioadă, cred că am făcut jocuri bunicele, nu am acumulat multe puncte, dar asta trebuie să treacă. Mai avem două partide şi trebuie să scoatem maxim pentru a aborda play-out-ul cu mai multă încredere. Cred că şi în meciul trecut, cel cu Rapid, meritam mai mult. Nu vreau să vorbesc despre arbitraj, dar cred că au fost două goluri care trebuiau judecate altfel. Am întâlnit în ultimele patru etape adversari foarte buni. Pentru mine contează modul de abordare şi atitudinea jucătorilor.

Dacă am fi luat un punct norocos, eram îngrijorat. Echipa s-a luptat şi nu am de ce sa fiu ingrijorat. Urmează două meciuri grele. Toata lumea o vedea pe Mioveni deja retrogradată, la începutul anului, dar trebuie să avem atitudine”, a declarat Toni Petrea.

În urma acestui rezultat, Chindia a acumulat 31 de puncte, cinci mai multe decât Hermannstadt, echipă ce ocupă primul loc de baraj. În ultimele două etape din campionatul regular, Chindia va juca cu CS Mioveni şi FC Voluntari. 

Afla mai multe despre: toni petreachindia 

viewscnt
Articole similare