Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, întrebat pentru ce l-a adus pe Eric la Farul Constanţa! Explicaţia pentru postul oferit: "Avem nevoie"

Gică Hagi, întrebat pentru ce l-a adus pe Eric la Farul Constanţa! Explicaţia pentru postul oferit: "Avem nevoie"

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi a prefaţat Farul Constanţa - Sepsi Sfântu Gheorghe şi a explicat de ce i-a oferit un post în stafful tehnic lui Eric e Oliveira, jucătorul pe care l-a antrenat la Viitorul Constanţa.

Gică Hagi, înainte de Farul Constanţa - Sepsi Sfântu Gheorghe

Gică Hagi se poate desprinde la şase puncte de campioana en titre CFR Cluj, care are un meci în minus în Superligă. Farul Constanţa - Sepsi Sfântu Gheorghe are loc marţi, de la 20:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

"Două echipe foarte bune, care atacă şi se apără bine. E un meci tactic cu un antrenor italian (n.r. - Cristiano Bergodi), căruia îi port un respect deosebit. Faptele sunt la ei, marchează multe goluri ei, primesc puţine, au mobilitate bună. E interesant meciul, sperăm să fim mai inspiraţi decât ei. 

Nu avem 11 jucători, lotul are 20. Momentele le alegem, avem alternative şi putem pune jucători să intre. Avem lot foarte bun. 

Pentru noi e o provocare lupta la campionat, vrem să câştigăm. CFR, Steaua (n.r. - FCSB) sunt obişnuite cu această mentalitate, dar noi am venit de pe drum, ne-am înscris şi noi acolo. Realitatea e că am făcut foarte bine, e meritul nostru", a declarat Gică Hagi înainte de Farul Constanţa - Sepsi Sfântu Gheorghe. 

Gică Hagi explică de ce a fost adus Eric de Oliveira la Farul Constanţa

Eric de Oliveira Pereira are 65 de goluri marcate în prima ligă din România. Brazilianul retras în 2021 din cariera de fotbalist a început o nouă carieră. 

Eric a semnat cu Farul Constanţa şi va face parte din stafful tehnic, aşa cum a anunţat Farul Constanţa. Gică Hagi a oferit o scurtă explicaţie pentru postul pe care i l-a oferit. 

"Eric lucrează cu noi, avem brazilieni, trebuie să-i integrăm, să lucreze cu noi, lucrează cu ei. Avem nevoie şi de un departament de scouting care trebuie să funcţioneze bine", a adăugat Gică Hagi. 

Afla mai multe despre: gica hagifarul constanta sepsi sfantu gheorgheericeric farul constanta 

viewscnt
Articole similare