Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UTA nu se va putea baza pe un jucător de bază la partida cu CFR. ”Nimeni nu înţelegere situaţia lui Roger...” Ce a declarat Laszlo Balint

UTA nu se va putea baza pe un jucător de bază la partida cu CFR. ”Nimeni nu înţelegere situaţia lui Roger...” Ce a declarat Laszlo Balint

Superliga

Comentarii

Laszlo Balint, antrenorul UTA-ei, a vorbit despre partida cu CFR Cluj din Superligă.

Tehnicianul arădenilor a declarat că, Roger va putea evolua fără probleme împotriva fostei sale echipe, deşi situaţia sa era neclară. Brazilianul a evoluat în 35 de partide pentru CFR, nereuşind să marcheze vreun gol.

Benzar va fi indisponibil în următoarele trei săptămâni

Fostul jucător al FCSB-ului s-a accidentat în minutul 13 al partidei cu Farul, şi nu va face parte din lotul arădenilor în următoarea perioadă.

”Nu poate fi decât foarte complicată (n.r.- deplasarea de la Cluj), dificilă în condiţiile în care CFR, în această perioadă demonstează o creştere evidentă de formă. Va exista presiune din partea CFR-ului, clar vor dori să marcheze gol sau goluri. Va trebui să fim capabili să dăm o replică pe măsură. Benzar s-a accidentat şi va lipsi 3 sau 4 săptămâni. 

Trebuie să ne concentrăm toate energiile către meciul de joi pentru a da o replică bună CFR-ului. Nimeni nu înţelege.... joacă la UTA pentru că are drept de joc, are contract  înregistrat. Există accept de la FIFA. Atâta timp cât are drept de joc, înseamnă ca există accept de la LPF şi FRF. Este o situaţie care aduce o presiune pe Roger, dar am discutat cu el. 

A spus că nu este nicio problemă pentru el. Trebuie să îşi facă treaba pentru echipa la care este legitimat.”, a declarat Laszlo Balint la conferinţa premergătoare partidei dintre UTA şi CFR. 

UTA are o singură victorie de la revenirea lui Laszlo Balint ca antrenor. Arădenii se află pe locul 15 cu 24 de puncte, la două puncte de ultima poziţie de baraj, ocupată de FC Argeş Partida din tur dntre UTA şi CFR s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

 

  

Afla mai multe despre: utalaszlo balint 

viewscnt
Articole similare