Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, probleme pe stadion cu fanii într-o deplasare din Superligă din cauza unei faze controversate: "M-au făcut zob". A confruntat faţă în faţă "un om în vârstă"

MM Stoica, probleme pe stadion cu fanii într-o deplasare din Superligă din cauza unei faze controversate: "M-au făcut zob". A confruntat faţă în faţă "un om în vârstă"

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a dezvăluit un episod în care a ajuns ţinta răzbunărilor într-o deplasare din Superligă, în acest sezon.

MM Stoica: "Prefer să fiu înjurat pe un stadion nou cu gazon impecabil"

În recenta sa apariţie la Orange Sport, Mihai Stoica a atras atenţia asupra terenurilor de joc cu probleme din Superligă, chiar după FC Argeş - FCSB 1-2. Oficialul echipei bucureştene a cerut măsuri împotriva cluburilor care nu pot avea grijă de suprafaţa de joc, iar printre cele mai mari probleme din Superligă sunt la Arad sau pe Cluj Arena.

"Prefer să fiu înjurat pe un stadion nou cu gazon impecabil", a anunţat MM Stoica, cel care şi-a amintit de un moment neplăcut petrecut la Sfântu Gheorghe. 

În timpul meciului controvesat din acest tur de campionat, Sepsi Sfântu Gheorghe - FCSB 0-1, MM Stoica a ajuns ţinta supărărilor suporterilor adverşi. 

"La Sfântu Gheorghe m-au făcut zob, că stăteam pe bancă. Zob! La un moment dat m-am dus. Era un om în vârstă, mă înjura în româneşte ca să înţeleg şi i-am zis <<Băi, omul lui Dumnezeu, ce ai cu mine? Niciodată nu am vorbit rău despre Sfântu Gheorghe>>. Dimpotrivă, pentru că aşa merită oamenii ăia să vorbeşti laudativ despre ei. 

<<Ce penalty?>> a zis, nu ştiu ce. <<Băi, aţi avut penalty, aţi ratat. Am avut penalty, am dat gol. Ce treabă ai tu cu mine? Eu arbitrez? Care e problema?>>. Oamenii vin să se descarce", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

Oficialul de la FCSB a făcut referire la Sepsi - FCSB 0-1, disputat în turul Superligii în octombrie 2022. 

Atunci, echipa lui Cristiano Bergodi a început mai bine, a ratat câteva şanse, iar în minutul 26 Alexandru Tudorie a irosit o lovitură de pedeapsă. 

După 0-0 la pauză, FCSB a deschis scorul după un penalty controversat scos de Andrea Compagno, după un duel cu Denis Ciobotariu. 

”E penibil, efectiv penibil. El vine, protejează, Se foloseşte de braţe, îmi dă cu cotul în faţă, eu stau pe loc, penalty. Nu înţeleg, l-am şi întrebat ’Ce ai dat?’. Am crezut că a dat pentru noi. Nu s-a analizat, nu nimic. La noi a stat cinci minute să analizeze şi ’Da, hai că poate a fost’. Dacă cineva spune că eu pot să îl iau pe Compagno într-o mână şi să îl întorc invers, înseamnă că sunt supraom. Compagno are doi metri, înseamnă că sunt Van Dijk”, spunea Denis Ciobotariu la finalul meciului. 

 

Afla mai multe despre: mihai stoicamm stoicasepsi fcsb 

viewscnt
Articole similare