Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Iancu, şocat când a auzit ce a zis prin cască Istvan Kovacs în Hermannstadt - U Cluj 0-1! Până şi reporterul s-a mirat: "Stai puţin, că e halucinant" | VIDEO

Gabi Iancu, şocat când a auzit ce a zis prin cască Istvan Kovacs în Hermannstadt - U Cluj 0-1! Până şi reporterul s-a mirat: "Stai puţin, că e halucinant" | VIDEO

Superliga

Comentarii

A fost un final încins de meci între Hermannstadt şi U Cluj, scor 0-1, în Superligă. Arbitrii au avut de judecat mai multe faze grele de arbitraj, dar Gabi Iancu a ieşit la atac, după ce a auzit explicaţia lui Istvan Kovacs la faza din ultimele secunde, când sibienii au cerut încă o lovitură de pedeapsă.

Gabi Iancu, atac cu multe ironii la adresa arbitrajului din Hermannstadt - U Cluj 0-1, în Superligă

Universitatea Cluj a învins marţi, în deplasare, FC Hermannstadt, scor 1-0, în primul meci al etapei a 28 din Superligă. Oaspeţii au deschis scorul la Sibiu în minutul 10, când, după o acţiune personală, Nistor i-a pasat în careu lui Ioan Filip, iar acesta a înscris cu câlcâiul, de lângă Biceanu.

La ultima fază a meciului, sibienii au cerut penalty pentru un henţ al lui Romario Pires, în minutul 90+7, dar după consultarea VAR, arbitrul Sebastian Colţescu nu a acordat lovitura de pedeapsă, fluierând finalul întânirii.

Acea fază l-a indignat pe noul atacant al lui Hermannstadt, Gabi Iancu, cel care a auzit explicaţia lui Istvan Kovacs, aflat în camera VAR, pentru centralul Sebastian Colţescu. 

"Cred că meritam un rezultat pozitiv azi. Nu prea vorbesc despre arbitri, dar vreau să-mi explice doi arbitri, vreau să-mi spună aceeaşi regulă la penalty-uri, mă refer la henţ. Să ne spună regulile exacte. 

Am înţeles că domnul Kovacs a fost la VAR şi a spus că nu a fost nimeni lângă jucătorului Clujului şi de aceea nu s-a dat henţ, dar a atins mingea cu mâna (n.r. - Romario Pires). Am înţeles că era liber şi de asta nu s-a dat henţ. 

Atunci eu am înţeles că pot s-o iau cu mâna, dacă sunt singur în careu. O iau, mi-o pun şi joc, plec pe contraatac. Asta, una, iar a doua... Mai sunt puţini arbitri cărora nu li s-a furat personalitatea cu acest VAR. Să stai non-stop aşa (n.r. - face semn cu degetul spre o cască din ureche) <<Stai, stai. Mai ai baterie?>>. Păi, tu nu vezi? Eşti la un metru. La fiecare fază tu nu vezi, te bazezi pe o decizie. 

Păi, atunci băgăm nişte roboţi şi ne bazăm pe VAR", a spus Gabi Iancu, iar acesta a fost întrerupt de reporterul prezent la stadion. 

"Stai puţin, că e halucinantă explicaţia asta (n.r. - pentru felul în care s-a judecat faza din careul lui U Cluj cu Romario Pires)". "Da, aşa am înţeles. Aşa a spus", a adăugat noul atacant al lui Hermannstadt. 

Sebastian Colţescu, salvat de două ori de cuplul VAR, Istvan Kovacs - Vlad Bârleanu

În minutul 71, Călin Popescu a centrat pentru Silviu Balaure şi acesta a înscris cu o lovitură de cap, însă golul gazdelor a fost anulat după consultarea VAR, pentru un ofsaid la autorul centrării. 

După douăsprezece minute portarul clujean Gorcea a ieşit neglijent, lovindu-l cu genunchiul pe Babic şi, după consultarea VAR, a fost acordată lovitură de la 11 metri pentru gazde. Însă Gorcea şi-a răscumpărat greşeala apărând la execuţia lui Babic, în minutul 86.

  • Universitatea Cluj ocupă locul al 9-lea în clasament, cu 31 de puncte, iar sibienii sunt pe 13, cu 26 de puncte.

Afla mai multe despre: gabi iancuistvan kovacshermannstadt u clujsebastian coltescu 

viewscnt
Articole similare