Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO! ”Idioţi sunt în toată lumea!” Istvan Kovacs, în faţa unui moment jenant la Liverpool - Real Madrid. Ce scrie Marca: ”A prevenit o situaţie şi mai neplăcută”

VIDEO! ”Idioţi sunt în toată lumea!” Istvan Kovacs, în faţa unui moment jenant la Liverpool - Real Madrid. Ce scrie Marca: ”A prevenit o situaţie şi mai neplăcută”
Comentarii

Istvan Kovacs s-a confruntat cu o situaţie delicată chiar înainte de fluierul de start al meciului Liverpool - Real Madrid.

Înainte de startul meciului de pe Anfield, organizatorii au ales să ţină un moment de reculegere în memoria marelului Amancio Amaro, fost jucător al lui Real Madrid, care a decedat chiar în ziua partidei.

Însă momentul n-a ieşit în totalitate aşa cum a fost planificat şi Istvan Kovacs a fost nevoit să fluiere după doar 15 secunde finalul minutului de reculegere.

Istvan Kovacs a oprit mai devreme minutul de reculegere de la Liverpool - Real Madrid

Marţi, chiar în ziua partidei Liverpool - Real Madrid, din optimile Ligii Campionilor, legendarul Amancio Amaro a trecut în nefiinţă, la vârsta de 83 de ani.

Amancio Amaro şi-a petrecut aproape toată cariera la Real Madrid, club pentru care a jucat din 1962 până în 1976.

Cei de la Liverpool au ţinut să comemoreze această pierdere a fotbalului mondial şi, înainte de startul meciului, Kenny Dalglish a depus o coroană de flori în faţa tribunei în care stăteau fanii lui Real Madrid.

De asemenea, organizatorii au primit acceptul de la UEFA pentru a organiza un minut de reculegere în memoria lui Amancio Amaro.

Însă Istvan Kovacs a fost nevoit să fluiere după doar 15 secunde, după ce un suporter a început să urle pe stadion şi să strice astfel momentul.

Publicaţia Marca notează că acel strigăt a venit din sectorul în care, culmea, se aflau suporterii lui Real Madrid.

”Imediat după ce a început minutul de reculegere, un strigăt din sectorul madrilean al tribunelor şi un răspuns la acesta, din aceeaşi zonă a stadionului, l-au ”forţat” pe arbitrul meciului, Istvan Kovacs, să-i pună capăt după doar 15 secunde.

Din restul stadionului nu s-a auzit nici măcar o muscă, dar posibilitatea ca o escaladare verbală să se agraveze în sectorul ”alb” l-a făcut pe arbitru să ia o decizie drastică, pentru a preveni situaţia să fie şi mai neplăcută”, au scris cei de la Marca.

Comentatorii Orange Sport au taxat şi ei ieşirea acelui suporter

Emil Grădinescu şi Costi Mocanu, comentatorii partidei, au fost şi ei dezamăgiţi de acele strigăte venite din galeria lui Real Madrid.

Grădinescu: Moment de reculegere pentru fosta extremă a Realului, Amancio Amaro, jucător legendar.
Mocanu: Sunt rebuturi umane peste tot.
Grădinescu: Idioţii sunt repartizaţi uniform în lume, dar a fost un moment decent, să spunem.

Real Madrid a învins, marţi seară, pe Anfield, cu scorul de 5-2, echipa Liverpool, în prima manşă a optimilor Ligii Campionilor.

Madrilenii au fost conduşi cu 2-0, dar s-au impus cu 5-2, într-un meci spectaculos arbitrat de Istvan Kovacs, partidă marcată de greşelile ambilor portari dar şi de "dublele" reuşite de Vinicius şi Benzema.

Golurile au fost marcate de Nunez (4) şi Salah (14), respectiv Vinicius (21, 36), Militao (47) şi Benzema (55, 67). Partida a fost transmisă de Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: liga campionilor 

viewscnt
Articole similare