Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Faza controversată cu Istvan Kovacs! Ce spun doi arbitri despre penalty-ul refuzat lui Liverpool, înainte ca Real Madrid să marcheze la foc continuu cu echipa lui Klopp | VIDEO

Faza controversată cu Istvan Kovacs! Ce spun doi arbitri despre penalty-ul refuzat lui Liverpool, înainte ca Real Madrid să marcheze la foc continuu cu echipa lui Klopp | VIDEO
Comentarii

Istvan Kovacs a controlat de la centru puterile din fotbalul european, Liverpool şi Real Madrid, dar reacţii în privinţa unei faze de arbitraj au apărut încă din timpul meciului din Anglia.

A luat Istvan Kovacs decizia corectă? Arbitrul român i-a refuzat un penalty lui Liverpool

Real Madrid a învins, marţi seară, pe Anfield, cu scorul de 5-2, echipa Liverpool, în prima manşă a optimilor Ligii Campionilor. Madrilenii au fost conduşi cu 2-0, dar s-au impus cu 5-2, într-un meci spectaculos arbitrat de Istvan Kovacs, partidă marcată de greşelile ambilor portari dar şi de "dublele" reuşite de Vinicius şi Benzema.

Meciul a fost arbitrat de Istvan Kovacs, ajutat la cele două linii de arbitrii asistenţi Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, cel de-al patrulea oficial fiind Horaţiu Feşnic. În camera VAR s-au aflat Massimiliano Irrati şi Marco Guida (ambii din Italia).

În minutul 53, când Real Madrid conducea doar cu 3-2, Liverpool a cerut un penalty, care ar fi putut schimba cursul jocului. 

Atunci, Alexander Arnold a centrat în careu lui Real Madrid spre Darwin Nunez, iar atacantul lui Liverpool a căzut pe gazon, acuzând că a fost împins de Dani Carvajal. Reluările au confirmat acest lucru, iar doi arbitri au avut păreri diferite despre intensitatea contactului. 

"E împingere cu o mână. Împingerea aceea e fault oriunde. E penalty, îmi pare rău pentru Kovacs! Dacă nici asta nu e împingere, atunci ar trebui scoasă din legile jocului", a spus Ion Crăciunescu, potrivit Gazetei Sporturilor.

Din Spania, fostul arbitru Pavel Fernandez a spus la Radio Marca faptul că Istvan Kovacs a luat decizia corectă, de a nu acorda lovitură de la 11 metri. 

”Carvajal a pus o mână pe atacant, dar nu l-a împins. Arbitrul român a luat decizia corectă când a ales să nu sancţioneze acţiunea fundaşului lui Real Madrid”, a declarat Pavel Fernandez. 

La două minute distanţă, Benzema a făcut 4-2 pentru Real Madrid, iar atacantul francez a mai marcat o dată, în minutul 67, pentru 5-2, scor care s-a menţinut până la finalul partidei. 

Real Madrid este doar a doua echipă din istoria competiţiilor europene care a marcat cinci goluri într-un singur meci împotriva lui Liverpool, după Ajax în decembrie 1966 în Cupa Campionilor Europeni (5-1).

Afla mai multe despre: istvan kovacsliverpool real madridchampions league 

viewscnt
Articole similare