Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gafă incredibilă! Courtois "a dansat" în faţa mingii, i-a dat-o lui Salah şi Liverpool a făcut 2-0 cu Real Madrid | VIDEO

Gafă incredibilă! Courtois "a dansat" în faţa mingii, i-a dat-o lui Salah şi Liverpool a făcut 2-0 cu Real Madrid | VIDEO
Comentarii

Thibaut Courtois (30 de ani) a comis o gafă incredibilă în Liverpool - Real Madrid, iar Mohamed Salah (30 de ani) nu l-a iertat.

Cum a gafat Thibaut Courtois în Liverpool - Real Madrid

Prima manşă a partidei de gală din optimile de finală ale Ligii Campionilor, dintre FC Liverpool şi Real Madrid, a fost încredinţată de către forul continental unei brigăzi de arbitri din România, cu Istvan Kovacs la centru.

Partida dintre FC Liverpool şi Real Madrid, echipe care au cucerit trofeul UEFA Champions League în ultimii 5 ani, are loc marţi, 21 februarie, de la ora 22:00, pe stadionul Anfield din Liverpool, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Turul din Anglia a început exploziv. După doar patru minute de la fluierul de start al arbitrului român, Salah a pasat în centrul careului până la Nunez, iar atacantul central a reluat superb cu călcâiul pe lângă Courtois pentru 1-0 Liverpool.

Atacurile lui Liverpool au continuat, iar fotbaliştii antrenaţi de Klopp au reuşit să fructifice un "cadou" din partea portarului belgian al lui Real Madrid. 

În minutul 14, defensiva a întors mingea la Thibaut Courtois, care a avut nevoie de mai multe atingeri, iar în cele din urmă a oferit una dintre gafele acestei ediţii de Champions League. 

După ce a atins-o o dată, mingea l-a lovit în genunchi pe portar, iar acesta a scăpat-o de sub control. Balonul s-a dus direct la Salah, care a urmărit mingea şi a marcat pentru 2-0 Liverpool. 

Afla mai multe despre: thibaut courtoisgafa thibaut courtois liverpool real madridliverpool real madrid 

viewscnt
Articole similare