Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A apărut poza cerută de Panduru! Imaginea care nu s-a văzut la TV contrazice total FCSB în controversa apărută | FOTO

A apărut poza cerută de Panduru! Imaginea care nu s-a văzut la TV contrazice total FCSB în controversa apărută | FOTOgalerie foto

FCSB

Comentarii

Mai multe faze controversate au fost analizate după FCSB - Universitatea Craiova, scor 1-1, în Superligă. Pentru a înlătura confuzia cel puţin în privinţa cartonaşului roşu anulat de offside-ul dictat , expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a cerut o imagine clară din partea arbitrilor, iar aceasta a venit.

O fază controversată din FCSB - Universitatea Craiova 1-1 a fost lămurită. 3 milimetri au făcut diferenţa

FCSB a terminat la egalitate cu Universitatea Craiova, scor 1-1, în Superligă. Oltenii ar fi putut rămâne în inferioritate numerică în minutul 43. Iniţial, Ndong a fost eliminat pentru un fault de poziţie apărător la Miculescu, dar centralul Adrian Cojocaru a întors decizia pentru un offside detectat de soft la atacantul FCSB

Ce s-a văzut la TV a provocat confuzie. Rând pe rând, experţii Orange Sport, Basarab Panduru, Viorel Moldovan şi Constantin Zotta, nu au putut identifica clar poziţia de offside. Ei au luat în calcul atât poziţia umărului, încercuită cu roşu, cât şi poziţia piciorului drept. 

Însă, Basarab Panduru nu a exclus posibilitatea ca o altă imagine să lămurească faza care le dă dreptate arbitrilor. 

"De ce avem o singură linie? Ce e cercul ăla? Eu cred că mai e vreo poză lăsată deoparte de ei. Eu nu văd linia roşie. Ce e aia acolo? Eu nu văd cum poţi sta cu picioarele depărtate şi umărul să-ţi fie peste (n.r. - linia albastră), pentru că el nu stă aplecat. Umerii sunt drepţi", a spus Panduru. 

Gazeta Sporturilor a prezentat o captură de pe soft-ul cu care arbitrii au judecat faza. David Miculescu s-a aflat cu 3 milimetri în afara jocului în momentul pasei, ceea ce înseamnă că brigada care a condus FCSB - Universitatea Craiova a luat decizia corectă. 

Soft-ul folosit în camera VAR contrazice părerea managerului general al FCSB, Mihai Stoica, care a spus răspicat că David Miculescu s-a aflat în poziţie regulamentară şi că eliminarea lui Ndong trebuia menţinută. 

"Ce soft avem noi? Că n-am văzut niciodată softul. N-am văzut nicio proiecţie, nimic. Ne arată un cerc, îl faci cu rujul cercul ăla. Nu contest, dar am senzaţia că e ceva în neregulă cu VAR-ul nostru la fazele astea. Am văzut Chindia cu U Cluj. E offside acolo. 

Eu am fost pe teren (n.r. - la FCSB - Universitatea Craiova). La noi n-a fost offside niciodată. Am şi eu vreo 45 de ani de fotbal, dar nu e offside", a spus oficialul echipei finanţate de Gigi Becali. 

De asemenea, Mihai Stoica aşteaptă discuţia dintre arbitri la cornerul din care Universitatea Craiova a egalat FCSB, mai ales că Ovidiu Haţegan, aflat în camera VAR la FCSB - Universitatea Craiova 1-1, i-a transmis că se impunea aut de poartă. 

VIDEO | Rezumat FCSB - Universitatea Craiova, 1-1, în Superligă

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fcsb universitatea craiovabasarab pandurumihai stoicaoffside fcsb universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare