Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E un jucător de 30 de milioane, nu de 130”. Venit ca o vedetă la Liverpool, ”distrus” de un oficial din Superligă: ”Nu are nimic special” | EXCLUSIV

”E un jucător de 30 de milioane, nu de 130”. Venit ca o vedetă la Liverpool, ”distrus” de un oficial din Superligă: ”Nu are nimic special” | EXCLUSIV
Comentarii

Mihai Stoica a comentat duelul stelar dintre Liverpool şi Real Madrid, din optimile Champions League, şi a avut reproşuri dure pentru unul dintre jucătorii ajunşi indispensabili în acest sezon la gruparea engleză. Este vorba despre atacantul Darwin Nunez (23 de ani).

Liverpool şi Real Madrid se întâlnesc în unul dintre cele mai aşteptate dueluri din optimile de finală din Champions League, un duel ce va fi arbitrat de românul Istvan Kovacs.

Prima manşă are loc pe Anfield Road, astăzi, de la ora 22:00, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. Returul va avea loc peste trei săptămâni.

”E un jucător de 30 de milioane, nu de 130”. Mihai Stoica, dur la adresa unei vedete de la Liverpool: ”Nu are nimic special” | EXCLUSIV

Înaintea meciului din Anglia, Mihai Stoica a fost prezent în studioul Orange Sport şi a vorbit în special despre Liverpool, echipă pe care o consideră capabilă de o surpriză în această dublă manşă.

Oficialul celor de la FCSB a avut însă reproşuri pentru unul dintre jucătorii ajunşi pe Anfield vara trecută.

Darwin Nunez nu este pe placul lui Mihai Stoica, care îl consideră pe atacantul uruguayan un jucător care nu are nimic special şi care nu se potriveşte deloc filosofiei lui Klopp la Liverpool.

”Champions League e o competiţie în care Real şi Liverpool se simt bine în ultimii ani, dar nu doar în ultimii ani.

Nu cred că este vreo favorită la dubla asta. Aşa cum a bătut la Newcastle, unde nu a bătut mai nimeni, aşa o poate bate şi pe Real. Uită-te la jucătorii lor. E practic finala de anul trecut.

Van Dijk e o umbră a celui considerat cândva cel mai bun fundaş din lume.

E o problemă mare la Liverpool e că tripleta lor fabuloasă s-a schimbat. Nu ştiu de ce a ieşit Firmino din echipă, că avea un randament foarte bun. Cei noi, Nunez sau Gakpo, nu sunt la nivelul celor vechi.

Darwin a demonstrat că nu ştie să joace într-o echipă colectivă. E un jucător de 30 de milioane, nu de 130. Nu are nimic special”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Darwin Nunez a ajuns la Liverpool vara trecută de la Benfica Lisabona. ”Cormoranii” au plătit până la 80 de milioane de euro. Suma poate ajunge la 100 de milioane de euro cu bonusurile incluse.

Uruguayanul a jucat 28 de meciuri la Liverpool în acest sezon, în toate competiţiile, reuşint 11 goluri şi patru pase decisive.

Afla mai multe despre: champions leagueliverpooldarwin nunez 

viewscnt
Articole similare