Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ce e cu portarii în seara asta?". Alisson a gafat şi el imediat după Courtois, iar Klopp a început să aplaude pe margine în Liverpool - Real Madrid | VIDEO

"Ce e cu portarii în seara asta?". Alisson a gafat şi el imediat după Courtois, iar Klopp a început să aplaude pe margine în Liverpool - Real Madrid | VIDEO
Comentarii

A fost o primă repriză cu de toate în Liverpool - Real Madrid, în optimile Champions League. Prima manşă din Anglia a avut goluri superbe şi gafe din partea portarilor.

Gafă după gafă în Liverpool - Real Madrid

Prima manşă a partidei de gală din optimile de finală ale Ligii Campionilor, dintre FC Liverpool şi Real Madrid, a fost încredinţată de către forul continental unei brigăzi de arbitri din România, cu Istvan Kovacs la centru.

Partida dintre FC Liverpool şi Real Madrid, echipe care au cucerit trofeul UEFA Champions League în ultimii 5 ani, are loc marţi, 21 februarie, de la ora 22:00, pe stadionul Anfield din Liverpool, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Au fost patru goluri în puţin peste jumătate de oră din Liverpool - Real Madrid. Nunez şi Vinicius şi-au făcut datoria şi au marcat superb. Primul, cu călcâiul, în timp ce brazilianul a tras superb la colţul lung pentru revenirea oaspeţilor în meci, la 0-2. 

Însă prima parte a partidei din Anglia a avut şi gafe incredibile la acest nivel, din partea ambilor portari. 

Primul a comis-o Courtois, care "a dansat" în faţa lui Salah, a scăpat mingea de sub control, iar egipteanul a înscris lejer din doar câţiva metri, după ce a primit mingea. 

La 2-1 pentru Liverpool, Alisson a gafat şi el. La o fază la care a încercat să degajeze, brazilianul a lovit greşit mingea şi, în loc să o înalţe, a trimis-o fix în piciorul lui Vinicius, care a reuşit "dulşa". 

"Ce e cu portarii în seara asta?", s-a întrebat, uimit, comentatorul Orange Sport, Emil Grădinescu. 

Prin golul atacantului brazilian, Real Madrid a egalat, 2-2, după ce a fost condusă cu 2-0. 

Pe margine, Jurgen Klopp a avut o reacţie surprinzătoare. Antrenorul lui Liverpool a început să aplaude în direcţia lui Alisson, iar apoi a fost surprins în timp ce îşi încuraja echipa. 

Afla mai multe despre: gafa alisson liverpool real madridliverpool real madridgafa courtoisgoluri liverpool real madridchampions league 

viewscnt
Articole similare