Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”I-aş da nota trei acestui meci. Arbitrul nu ne-a lăsat să jucăm fotbal.” Ce a declarat Nicolo Napoli după egalul cu Chindia

”I-aş da nota trei acestui meci. Arbitrul nu ne-a lăsat să jucăm fotbal.” Ce a declarat Nicolo Napoli după egalul cu Chindia

Superliga

Comentarii

Nicolo Napoli, antrenorul lui FC U Craiova a criticat arbitrajul după egalul echipei sale, scor 0-0 cu Chindia.

Tehnicianul italian consideră că. Orzoco, fundaşul gazdelor trebuia să fie eliminat în minutul patru al partidei, în urma unui fault comis asupra lui Baeten. Partida a fost foarte săracă în ocazii de poartă, însă nu au lipsit cartonaşele galbene. Arbitrul Cătălin Popa a acordat în total şapte avertismente.

Bauza, indisponibil pentru al doilea meci consecutiv

”Arbitrul nu a lăst echipele să joace fotbal după părerea mea. După două minute, a fost o intrare tare la care trebuia acordat cartonaşul roşu, dar arbitrul nu a dat decât galben.

Este un punct în clasament. Încă luptăm pentru play-off. Absenţa lui Bauza contează, dar mergem înainte. Contează şi absenţa fanilor, pentru că fotbalul se joacă cu suporteri.

I-aş da nota trei acestui meci.”, a declarat Nicolo Napoli.

În urma acestei remize, FC U Craiova rămâne cu şanse minime de a ajunge în play-off. Oltenii trebuie să recupereze patru puncte în lupta cu Sepsi, în covăsnenii au un meci mai puţin disputat, iar sezonul regular mai are doar două etape.

 

 

Afla mai multe despre: fc u craiovanicolo napoli 

viewscnt
Articole similare