You are here:

Cu cine a vorbit Şumudică la telefon înainte să refuze oferta de la FCSB: ”M-a sunat, mi-a zis că stă în cumpănă”

Cu cine a vorbit Şumudică la telefon înainte să refuze oferta de la FCSB: ”M-a sunat, mi-a zis că stă în cumpănă”

Superliga

Comentarii

Imediat după ce a primit oferta de la FCSB, Marius Şumudică l-a sunat pe Dumitru Dragomir şi s-a consultat în privinţa deciziei pe care urma să o ia. Fostul preşedinte LPF i-a transmis că ar fi foarte bine pentru el să semneze cu FCSB, dar Şumudică s-a răzgândit.

Gigi Becali a încercat să dea o lovitură şi i-a făcut o propunere lui Marius Şumudică pentru postul de antrenor. Fostul atacant al Rapidului părea decis să semneze cu FCSB şi Gigi Becali a anunţat că 99% va fi de acord cu propunerea, dar s-a răzgândit.

Dumitru Dragomir a dezvăluit că Marius Şumudică l-a sunat pentru a-i cere părerea despre oferta FCSB-ului şi fostul preşedinte al LPF susţine că l-a sfătuit să accepte pe loc contractul propus de Gigi Becali.

Surpriză uriaşă. Şumudică l-a sunat pe Dragomir să-l întrebe dacă ar fi bine să se ducă la FCSB

Miercuri seară, Gigi Becali a surprins pe toată lumea şi a anunţat că Marius Şumudică ar urma să fie noul antrenor al FCSB-ului. Însă antrenorul în vârstă de 50 de ani a cerut timp de gândire şi a amânat semnarea contractului.

În tot acest timp, Gigi Becali a afirmat că este sigur că Şumudică va accepta oferta. Însă, joi seară, fostul atacant al Rapidului a anunţat că nu s-a înţeles cu FCSB şi că discuţiile au picat. Marius Şumudică a fost nemulţumit că de faptul Gigi Becali n-a fost de acord să-şi aducă propriul staff şi ar fi fost obligat să lucreze cu foştii antrenori.

Înainte să refuze oferta de la FCSB, Dumitru Dragomir spune că Marius Şumudică l-a sunat să-i ceară părerea despre oferta pe care a primit-o de la FCSB. Fostul şef al Ligii Profesioniste susţine că l-a sfătuit să accepte propunerea, deoarece este o şansă uriaşă pentru cariera lui:

”Şumudică m-a sunat şi mi-a cerut părerea dacă să se ducă sau nu. I-am spus că se duce într-un loc bun şi o să fie unul dintre antrenorii care o să facă istorie. Mi-a spus că stă în cumpănă, atunci mi-am dat seama că nu se duce.

Eu cred că a greşit mult. El venea cu staff-ul lui, asta a fost cauza. El e orgolios. L-a deranjat Gigi că i-a spus că avea datorie de 10.000 de euro. El era în Turcia şi i-a dat unei fete care este pe moarte. A greşit că nu s-a dus. Nu, nu se mai întâneşte cu şansa asta. Dacă Gigi îl vede murind de foame, orgolios fiind, nu-l mai ia.

Nu se duce în România Şumudică, nici la Craiova, nici la Rapid”,
a declarat Dumitru Dragomir la Look Sport Live.

Afla mai multe despre: marius sumudica 

viewscnt
Articole similare