Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cu cine joacă Simona Halep în sferturile de finală ale turneului de la Moscova

Cu cine joacă Simona Halep în sferturile de finală ale turneului de la Moscovagalerie foto

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 8, va evolua vineri în sferturile de finală ale turneului de la Moscova, confruntarea româncei cu sportiva elenă Maria Sakkari urmând să înceapă în jurul orei 16.30.

Meciul va fi al patrulea al zilei pe terenul central, după două partide de simplu feminin (Marketa Vondrousova – Anastasia Pavliucenkova şi Arina Sabalenka – Ekaterina Alexandrova) şi una de simplu masculin (Pedro Martinez – Marin Cilic). Primul meci de pe terenul central va începe la ora 11.00.

Haleps-a calificat, joi, în sferturile de finală ale Kremlin Cup, după ce a învins-o, cu scorul de 6-1 7-6 (4) pe rusoaica Veronika Kudermetova, locul 32 WTA. Românca va juca în runda următoare cu Maria Sakkari din Grecia, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 3.

Vineri va juca la Kremlin Cup şi Raluca Olaru, în semifinale la dublu feminin. Olaru şi sportiva ucrainează Nadiia Kicenok, favorite 4, vor întâlni echipa din Rusia Natela Dzalamidze/Kamilla Rahimova. Meciul va fi al patrulea de pe terenul 1.

Cine este Maria Sakkari

Frumoasa Maria Sakkari are 25 de ani şi din 2015 este jucătoare profesionistă. Eleva lui Tom Hill se poate lăuda cu o carieră frumoasă, care i-a adus până acum, peste 5 milioane de dolari din premiile câştigate la turneele naţionale şi internaţionale.

Maria s-a născut pe 25 iulie 1995 la Atena, dar locuieşte de câţiva ani la Monte Carlo.

Este o jucătoare de mâna dreaptă, dar loveşte excelent cu ambele mâini atunci când îşi planifică un backhand. În octombrie 2021, Sakkari a atins cea mai bună performanţă din carieră, ea devenind numărul 7 WTA. Un progres susţinut şi de prestaţia excelentă de la Roland Garros, acolo unde a bifat o semifinală. 

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare