Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a explicat Alexandru Ioniţă golul superb din partida cu Sepsi: ”Toţi mă ceartă că nu dau la poartă!”

Cum a explicat Alexandru Ioniţă golul superb din partida cu Sepsi: ”Toţi mă ceartă că nu dau la poartă!”

Rapid

Comentarii

Alexandru Ioniţă a reuşit un gol superb în partida cu Sepsi.

Rapid a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Sepsi, într-un meci din etapa a şaptea a Superligii. Sepsi a deschis scorul prin Rondon, în minutul 22, din penalty.

Faza a fost dificilă, iar arbitrul a fost nevoit să petreacă 6 minute în faţa ecranului până când un verdict a fost dat. 

La doar 6 minute, Sefer a egalat pentru giuleşteni. În minutul 45+2, Ioniţă a închis tabela şi i-a adus Rapidului cele 3 puncte cu o execuţie superbă.

La finalul meciului, Alexandru Ioniţă a explicat cum de a decis să şuteze la poartă. Totuşi, atacantul lui Mutu a fost modest şi a spus că îşi doreşte să rămână cu picioarele pe pământ. 

”Toţi mă ceartă că nu dau la poartă!”

”Mă bucur. Am mai zis, încerc să-mi ajut echipa când pot. Nu fac petrecere din asta, dar nici înmormântare când nu joc bine. Încerc să fiu echilibat. Vreau să câştigăm cât mai multe meciuri. Mă bucur că am făcut o fază frumoasă cu Costache şi la golul unu, şi la golul doi.

(n.r. cum s-a decis să şuteze la poartă) Toţi mă ceartă că nu dau la poartă şi că încerc să dau pase când sunt aproape de poarta adversă. Nu prea dau la poartă, dar şi când o fac îmi ies nişte execuţii frumoase.

Trebuie să o luăm pas cu pas. Ne bucurăm, însemnă că ne facem treaba bine şi că merităm să fim acolo. Avem meci marţi (n.r. cu U Cluj), o să urmeze acum un drum, după un antrenament şi vrem să câstigăm”, a spus Ioniţă, la finalul partidei.

Afla mai multe despre: rapid-ioniţă-sepsi 

viewscnt
Articole similare