Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat Daniel Niculae când a aflat despre interesul lui Benfica pentru Rrahmani: ”Ne-au căutat mai multe cluburi”

Cum a reacţionat Daniel Niculae când a aflat despre interesul lui Benfica pentru Rrahmani: ”Ne-au căutat mai multe cluburi”

Superliga

Comentarii

Albion Rrahmani (23 de ani) are şanse foarte mari să plece de la Rapid, în vară, mai ales dacă-şi va menţine forma sportivă excelentă arătată în această perioadă.

Cu 14 goluri marcate în 16 meciuri de Superligă în acest sezon, Albion Rrahmani a devenit unul dintre cei mai interesanţi jucători din campionat. Aşa cum era normal, tot mai multe echipe importante ale Europei au început să se intereseze de soarta sa, iar primele oferte oficiale ar putea veni cât de curând.

Transferul lui Rrahmani la Benfica, departe de a se realiza. Niculae: ”Nu am avut nicio discuţie”

Presa din Portugalia a susţinut că Benfica este unul dintre echipele care s-ar fi interesat de serviciile atacantului kosovar de la Rapid.

Daniel Niculae, preşedintele clubului giuleştean, a spus că nu a existat nicio discuţie între campioana Portugaliei şi Rapid referitoare la un posibil transfer al lui Albion Rrahmani.

"Am auzit ceva despre interesul celor de la Benfica pentru Rrahmani, dar nu am avut nicio discuţie cu clubul. Am fost abordaţi de alte cluburi care ne-au întrebat despre el, dar nu ştiu dacă interesul lor este unul serios.

Rrahmani este un jucător interesat şi ne-au căutat mai multe cluburi. (n. red. despre transferul de 8.000.000€) Depinde de situaţie.", a declarat Daniel Niculae, citat de ojogo.pt.

 

Afla mai multe despre: daniel niculaealbion rrahmanibenficarapid 

viewscnt
Articole similare