Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pintilii spune că una din "legendele" despre Gigi Becali nu este adevărată! Ce face, de fapt, patronul la FCSB: "Bine, tată" | EXCLUSIV

Pintilii spune că una din "legendele" despre Gigi Becali nu este adevărată! Ce face, de fapt, patronul la FCSB: "Bine, tată" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Delegatul FCSB, Mihai Pintilii, a răspuns inclusiv întrebărilor incisive din partea fanilor, la Sport Report. Din interiorul echipei, fostul căpitan a demontat una dintre "legendele" privind implicarea patronului în echipă.

Pintilii demontează una dintre "legendele" despre Gigi Becali! Ce nu face patronul în echipa FCSB

FCSB conduce clasamentul Superligii, cu 35 de puncte, la mare distanţă de locul secund din play-off, ocupat de Universitatea Craiova, care are 28 de puncte. Rapid închide podiumul, tot cu 28 de puncte. 

Implicarea lui Gigi Becali la echipă a rămas un subiect de discuţie în fiecare sezon, iar Mihai Pintilii şi MM Stoica au acceptat întrebările fanilor privind modul de a lucra cu finanţatorul FCSB.

"Nu este greu să faci antrenamente şi să vină patronul să spună că ăsta nu joacă?", a întrebat unul dintre urmăritorii emisiunii, iar cei doi reprezentanţi ai liderului au răspuns> "Nu, nu se întâmplă chestia asta. Nu e greu să faci antrenamentele, e chiar plăcut, când ai asemenea jucători", a declarat Mihai Pintilii, semn că Gigi Becali nu influenţează pregătirea săptămânală a echipei.  

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, MM Stoica, a oferit exemple şi a transmis că lucrurile sunt mai grave, de fapt, la alte echipe din România. 

"După fiecare meci... Noi vedem fotbalul la fel. Noi doi, Elias. Noi mereu discutăm, iar după eu vorbesc cu Gigi şi zice <<Oare cum să jucăm?>>. Niciodată n-a venit să spună <<Bă, asta e echipa, nu avem ce să discutăm>>. Niciodată! Iar în timpul săptămânii, că se discută că plecăm cu 11-le ăsta, există jucători care nu răspund bine la antrenamente şi... <<Gigi, uite, nu e în regulă ăsta>>, <<Bine, tată>>. Niciodată n-a spus nu. 

Chestia cu schimbările... Într-adevăr, <<Nu vreau să-l mai văd pe ăsta în teren>>, dar nu te supăra, că ştiu ce se întâmplă la alte cluburi. Sunt patroni care fac structura antrenamentului. Gigi nu a venit, nu cred că a venit anul ăsta sau anul trecut în bază. Înseamnă că e foarte greu de lucrat la cluburile respective. La noi nu ai niciun fel de problemă", a spus MM Stoica, la Orange Sport. 

Mihai Pintilii, despre schimbările de la FCSB: "Ok, aţi spus-o de atâtea ori, gata"

"De ce îi permiţi lui Becali să facă schimbările?", a fost o altă întrebare din partea unui urmăritor, iar de această dată Mihai Pintilii a luat atitudine. 

"Nu am ce să-i răspund fanului, eu sunt angajatul clubului, adică îmi fac meseria, treaba, suntem pe primul loc şi echipa asta nu a fost niciodată în play-out. Mi se pare o întrebare... Sunt banii lui, poate face orice. Lumea poate vorbi orice, de opt ani se vorbesc aceleaşi lucruri, că nea Gigi face echipa, nea Gigi face schimbările. În fiecare zi e acelaşi lucru. Ok, aţi spus-o de atâtea ori, gata. Dacă mă afectau, eram de mult plecat de aici. Urmez nişte licenţe, fac practică şi e mediul cel mai plăcut pentru mine. 

Normal că pot face asta (n.r. - să lase jucători pe bară pentru meciul următor), poţi să-i scoţi şi din antrenamente. Nea Gigi nu a spus niciodată <<Nu-l scoate pe ăla afară sau nu-l lua>> sau să nu-i dăm afară din antrenament sau să nu dăm amenzi. Nu există astea. Eu nu sunt antrenor. Sunt antrenor în devenire, antrenorul principal este Elias", a adăugat delegatul FCSB, Mihai Pintilii. 

VIDEO | Întrebările fanilor pentru Mihai Pintilii, la Orange Sport

 

Afla mai multe despre: mihai pintiliigigi becaligigi becali fcsbmm stoica 

viewscnt
Articole similare