Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică se teme pentru Rapid. Scenariul groaznic de care nu vrea să audă: "S-a terminat"

Marius Şumudică se teme pentru Rapid. Scenariul groaznic de care nu vrea să audă: "S-a terminat"

Rapid

Comentarii

Rapid a făcut un prim pas greşit în play-off-ul Superligii, o înfrângere pe teren propriu cu scorul de 1-2, în faţa Farului.

Campioana României a învins-o pe Rapid, la prima partidă a play-off-ului pentru ambele echipe. "Marinarii" s-au impus la Bucureşti, datorită celor două goluri înscrise de Louis Munteanu, internaţional U21 al României.

Fostul jucător şi antrenor al celor de la Rapid Bucureşti, Marius Şumudică, a vorbit despre situaţia fostei sale echipe şi speră că aceasta se va redresa şi îşi va îndeplini obiectivul, prezenţa în preliminariile unei competiţii europene, în sezonul viitor.

Marius Şumudică: "Eşti în situaţia în care poţi să pierzi şi primele trei"

"D-asta a durut enorm eşecul cu Farul. Dacă te duci la Craiova şi nu reuşeşti să câştigi, iar apoi îţi vine CFR acasă, s-a terminat. Eşti în situaţia în care poţi să pierzi şi primele trei. 

 Eu nu mă aşteptam ca Universitatea Craiova să bată la CFR", a declarat Marius Şumudică, la Fanatik.

Titlul nu este exclus pentru conducerea Rapidului, care a pregătit deja primele pe care jucătorii le vor încasa, în cazul în care vor cuceri titlul, la finalul sezonului. FCSB este la şapte puncte în faţa rivalei sale din play-off. Rapid are parte de o deplasare dificilă, în etapa a 2-a a play-off-ului din campionat, pe terenul Universităţii Craiova.

Oltenii au reuşit să obţină un punct în duelul din returul sezonului regulat, scor 1-1, un rezultat care a încetinit parcursul pozitiv al rapidiştilor, de pe finalul sezonului regulat.

În cazul unei victorii a celor de la Universitatea Craiova, oltenii s-ar desprinde la trei puncte de adversara directă din etapa a 2-a. CFR poate trece peste Rapid, în cazul în care Craiova se va impune pe teren propriu, iar CFR Cluj ar câştiga la Sf. Gheorghe, împotriva celor de la Sepsi.

Dacă Rapid va rata clasarea în primele poziţii ale clasamentului din play-off, aceştia şi-ar rata complet obiectivul, calificarea în preliminariile competiţiilor europene, în contextul în care au fost eliminaţi din Cupa României, în faza grupelor.

Afla mai multe despre: rapidmarius sumudicafcsbsuperligauniversitatea craiovacfr cluj 

viewscnt
Articole similare