Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat Edi Iordănescu după ce Vlad Chiricheş i-a spus că ar vrea să se retragă de la naţională

Cum a reacţionat Edi Iordănescu după ce Vlad Chiricheş i-a spus că ar vrea să se retragă de la naţională

Echipa națională

Comentarii

Edi Iordănescu a dezvăluit ce discuţie a avut cu Vlad Chiricheş după ce fundaşul lui Cremonese i-a transmis că ar vrea să se retragă de la naţională.

Vlad Chiricheş a lipsit de la meciurile cu Finlanda (scor 1-1) şi Bosnia (scor 4-1), ultimele din grupele Ligii Naţiunilor.

Fundaşul în vârstă de 32 de ani s-a accidentat într-un meci cu Lazio şi Edi Iordănescu a fost astfel nevoit să-l înlocuiască cu Bogdan Mitrea.

Însă, după meciurile pe care naţionala României le-a disputat în iunie, Vlad Chiricheş a vrut să se retragă de la naţională.

Cum a reacţionat Edi Iordănescu atunci când Chiricheş i-a transmis că ar vrea să se retragă

La începutul lunii iunie, naţionala României a o serie de rezultate slabe în Liga Naţiunilor. ”Tricolorii” au pierdut cu Bosnia şi cu Muntenegru şi au învins doar Finlanda.

După acele meciuri, Vlad Chiricheş a fost printre cei mai criticaţi jucători. Fundaşul lui Cremonese a avut astfel o tentativă de a se retrage de la echipa naţională.

Edi Iordănescu susţine că a avut atunci o discuţie serioasă cu căpitanul naţionalei şi i-a transmis că România are nevoie de el:

”I-am spus că echipa naţională are nevoie de el, de căpitanul ei. Dar are nevoie cu forţe depline, cu cu gânduri, cu absolut nimic.

Reacţia lui a fost de putere totală, a fost pozitivă şi de aceea l-aţi văzut pe lista preliminară pentru această acţiune”, a spus Edi Iordănescu.

Reprezentativa României a învins, luni seară, pe Stadionul Giuleşti, cu scorul de 4-1, selecţionata Bosniei, în ultima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor. Tricolorii încheie grupa pe ultimul loc, astfel că au retrogradat în Divizia C. Bosniacii, care au terminat pe prima poziţie, au promovat în Divizia A.

Au marcat Man ’38, Puşcaş ’73, ‘86 şi Raţiu ’79 pentru tricolori, respectiv Dzeko ’77 pentru bosniaci.

Afla mai multe despre: chiriches 

viewscnt
Articole similare