Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat Guardiola când a fost întrebat despre gestul lui Sergio Aguero. Starul lui City ar putea scăpa fără vreo sancţiune

Cum a reacţionat Guardiola când a fost întrebat despre gestul lui Sergio Aguero. Starul lui City ar putea scăpa fără vreo sancţiune

Premier League

Comentarii

Sergio Aguero a scăpat nepedepsit după ce a luat-o de gât pe arbitrul asistent Sian Massey-Ellis. The Sun scrie că The Football Association nu va deschide o anchetă pentru acest incident. Guardiola s-a enervat când a fost pus să comenteze acel episod.

Aguero a oferit în timpul derby-ului cu Arsenal un moment care a aprins foarte multe discuţii. În minutul 42, atacantul lui Manchester City a fost nemulţumit de o decizie luată de asistentul Sian Massey-Ellis. Aguero a încercat să-i explice că decizia este greşită şi, la finalul dialogului, a luat-o de gât. Cu toate că gestul pare a fi amical, Aguero a strânit o mulţime de controverse.

Însă Aguero pare să scape fără vreo pedepasă, deşi se vorbea despre câteva etape de suspendare. Potrivit regulamentului, între un jucător şi un arbitru nu trebuie să existe niciun contact fizic în astfel de situaţii. Altfel, jucătorul riscă să primească galben sau chiar cartonaş roşu. Însă Aguero n-a fost sancţionat în vreun fel pentru acest gest. Mai mult, The Sun scrie că FA a anunţat că nu fost cerută vreo anchetă suplimentară pentru acest caz.

Guardiola s-a enervat când a fost întrebat despre gestul lui Aguero

Pep Guardiola, managerul lui Manchester City, n-a fost foarte încântat când reporterii l-au întrebat despre gestul lui Aguero faţă de arbitrul Sian Massey-Ellis. Antrenorul spaniol i-a luat apărarea jucătorului: ”Haideţi, băieţi... Sergio este cea mai amabilă persoane pe care am întâlnit-o în viaţa mea, aşa că trebuie să căutaţi problemele în altă situaţie, nu aici”, a spus Guardiola, citat de The Sun.

Manchester City s-a impus cu 1-0 în derby-ul cu Arsenal, graţie golului marcat de Sterling, în minutul 23.

Afla mai multe despre: aguero 

viewscnt
Articole similare