Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat Kent Nielsen, antrenorul lui Silkeborg, după ce a aflat că FCSB va veni fără şapte vedete: ”Avem respect”

Cum a reacţionat Kent Nielsen, antrenorul lui Silkeborg, după ce a aflat că FCSB va veni fără şapte vedete: ”Avem respect”

FCSB

Comentarii

Kent Nielsen, antrenorul lui Silkeborg, a prefaţat duelul cu FCSB, din Conference League, şi are încredere că echipa sa poate obţine o victorie în faţa vicecampioanei României. Optimismul său este alimentat şi de evoluţia bună a lui Silkeborg în primele două runde.

FCSB şi Silkeborg ocupă ultimele două locuri din grupa B din Conference League, iar câştigătoarea din duelul de joi va mai putea păstra şanse la primele două poziţii.

Cum a reacţionat Kent Nielsen, antrenorul lui Silkeborg, după ce a aflat că FCSB va veni fără şapte vedete

La conferinţa de presă premergătoare meciului din Danemarca, unul care va avea loc pe un teren sinteticKent Nielsen, antrenorul lui Silkeborg, a dat dovadă de încredere în jucătorii săi că pot obţine un rezultat favorabil.

”Avem respect mare pentru FCSB. Am arătat în primele două meciuri că suntem o echipă mică, dar ne putem lupta cu fiecare dintre adversari, mai bine cotaţi decât noi.

Ne trebuie şi noroc, ne uităm cu încredere spre acest meci cu românii. Ştim că suntem bine în liga internă, dar în Europa e altceva. Cred că va fi un meci spectaculos.

Am văzut că adversarii au anunţat că nu vin cu 7 jucători, dar au alţi fotbalişti de valoare în lot. Am văzut şi meciul cu norvegienii (n.r. Viking), şi cu Anderlecht că schimbă frecvent primul 11.

Este dificil să speculăm, credem că va fi un duel strâns, ştim că FCSB joacă la nivel de top. Noi vrem să ne ridicăm la acelaşi statut ca să ne apropiem victoria. Nu contează cine joacă, cine nu joacă.

Nu credem că ar fi un dezavantaj pentru noi să jucăm pe iarbă, la retur. În Scandinavia sunt multe suprafeţe ca ale noastre”, a declarat Kent Nielsen la conferinţa de presă.

Meciul Silkeborg - FCSB se va disputa joi, de la ora 19:45, LIVE TEXT pe www.orangesport.ro.

 

Afla mai multe despre: fcsbconference league 

viewscnt
Articole similare