Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat ministrul de Interne din Spania când Lucian Bode i-a făcut cadou un tricou semnat de David Popovici

Cum a reacţionat ministrul de Interne din Spania când Lucian Bode i-a făcut cadou un tricou semnat de David Popovici

Alte sporturi

Comentarii

Lucian Bode a oferit câteva detalii de la ultima întâlnire pe care a avut-o cu ministrul de Interne din Spania.

În ultimele săptămâni, Lucian Bode a purtat negocieri cu omologii lui din statele europene pentru a obţine aderarea României la spaţiul Schengen.

N-a avut însă prea mult succes, după ce Austria s-a opus prin veto intrării ţării noastre în zona Schengen.

Cu ce cadou s-a dus Lucian Bode la ministrul de Interne al Spaniei

Lucian Bode a fost invitat la gala în care CS Dinamo şi-a premiat medaliaţii. Ministrul de Interne a povestit cu această ocazie cum a reuşit să construiască o relaţie bună cu omologul său din Spania, folosindu-se de sport.

Lucian Bode spune că a aflat că ministrului de Interne din Spania îi place sportul, astfel că i-a făcut cadou un tricou cu semnătura lui David Popovici, unul dintre cei mai apreciaţi sportivi români.

Însă nici omologul său din Spania nu s-a lăsat mai prejos şi i-a oferit un tricou al lui Real Madrid semnat de toţi jucătorii. Bode spune astfel că sportul rămâne cel mai bun ambasador:

”Sportul rămâne de departe cel mai bun ambasador al României şi o să vă spun o întâmplare, apropo de David Popovici şi promovarea lui şi mândria noastră de români...

La ultima vizită oficială, vizită de lucru, pe care am realizat-o la Madrid, ştiam că ministrul spaniol, ministrul de Interne, este un iubitor al sportului şi i-am făcut o surpriză.

I-am înmânat un tricou cu autograf din partea lui David Popovici, iar el mi-a înmânat un tricou cu semnăturile în original de la Real Madrid. Aşadar, iată, şi prin astfel de gesturi, ministerele noastre, ministerul de Interne din Spania şi din România sunt mai aproape”, a povestiti Lucian Bode.

Afla mai multe despre: lucian bode 

viewscnt
Articole similare