Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat Octavian Popescu după ce a aflat că a fost omis de Edi Iordănescu la echipa naţională. Explicaţia lui Nicolae Dică

Cum a reacţionat Octavian Popescu după ce a aflat că a fost omis de Edi Iordănescu la echipa naţională. Explicaţia lui Nicolae Dică

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică a vorbit despre perioada mai puţin fastă prin care trece Octavian Popescu în acest început de sezon la FCSB.

FCSB o va întâlni pe Universitatea Craiova în capul de afiş al rundei cu numărul 11 din Superligă.

Duelul va avea loc duminică, de la ora 21:30, în direct pe Orange Sport 1 şi în format live videa pe orangesport.ro.

La conferinţa de presă dinaintea partidei, Nicolae Dică a abordat şi subiectul Octavian Popescu, jucător care nu trece prin cea mai bună perioadă la FCSB.

Cum a reacţionat Octavian Popescu după ce a aflat că a fost omis de Edi Iordănescu la echipa naţională. Explicaţia lui Nicolae Dică

Mijlocaşul de 19 ani a ratat convocarea la prima reprezentativă, dar se regăseşte printre jucătorii selectaţi de Emil Săndoi la România U21.

Întrebat în conferinţa de presă dacă Octavian Popescu este afectat că nu a fost convocat de Edi Iordănescu la echipa naţională, Nicolae Dică a reacţionat.

”Nu ştiu. Acum, în sinea lui poate, îţi dai seama îşi dorea să fie la echipa naţională, dar el va fi la naţionala de tineret. În momentul în care va avea jocuri foarte bune la noi, cu siguranţă va fi din nou la echipa mare.

Am vorbit de foarte multe ori cu el, cred că la trei-patru zile aşa vorbesc cu el. Vorbesc cel mai des cu el pentru că e un copil care are calitate. Îmi dresc de la el în fiecare zi să se antreneze bine şi, la un moment dat, cu siguranţă va avea şi evoluţii bune. 

Jucătorii tineri nu au o constanţă în jocuri, dar va veni momentul când va juca bine şi echipa va câştiga. 

E al doilea căpitan, nu ar trebui să-l apese (n.r. banderola) pentru că atunci când am decis să fie căpitanul echipei, am decis pentru că are nişte calităţi. A arătat-o anul trecut, am vrut să-i dau şi mai mare încredere”, a declarat antrenorul celor de la FCSB, înainte de meciul contra prietenului şi fostului coleg, Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: fcsboctavian popescunicolae dica 

viewscnt
Articole similare