adplus-dvertising
You are here:

Cum a reacţionat Reghecampf când a auzit zvonurile despre presupusa relaţie dintre Anamaria Prodan şi Dan Alexa

Cum a reacţionat Reghecampf când a auzit zvonurile despre presupusa relaţie dintre Anamaria Prodan şi Dan Alexagalerie foto

Diverse

Comentarii

Anamaria Prodan a povestit cum a reacţionat Laurenţiu Reghecampf când a auzit zvonurile că între ea şi Dan Alexa ar exista o relaţie intimă.

În urmă cu aproximativ 3 ani a apărut zvonul că între Anamaria Prodan şi Dan Alexa ar exista o relaţie intimă.

Acum, Anamaria Prodan oferă detalii dintr-o altă perspectivă a acestui zvon. Femeia de afaceri povesteşte cum a reacţionat Reghecampf, care atunci îi era soţ, când a aflat despre aceste zvonuri.

Cum a reacţionat Reghecampf când a auzit zvonurile despre presupusa relaţie Anamaria Prodan - Dan Alexa

Zvonul că Anamaria Prodan şi Dan Alexa ar avea o relaţie de iubire a apărut acum câţiva ani şi a fost amplificat de un incident petrecut în 2019.

Atunci, după un meci al Astrei, Anamaria Prodan l-a pocnit pe Dan Alexa, cel care era antrenor la echipa din Giurgiue.

Ulterior, cei doi au clarificat lucrurile şi au explicat în mai multe rânduri că sunt doar foarte buni prieteni şi că relaţia lor de amiciţie este bazată pe respect.

De asemenea, au ţinut să sublinieze că nu există absolut niciun fel de motiv pentru care zvonul despre o presupusă idilă să aibă vreo bază reală.

În perioada în care a apărut acest zvon, Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf erau căsătoriţi şi aveau o relaţie solidă.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Până acum nu au existat informaţii despre cum a perceput Reghecampf zvonul despre presupusa relaţie dintre cei doi. Însă Anamaria Prodan oferă acum detalii şi susţine că actualul antrenor al Craiovei a avut o izbucnire de gelozie.

”A început (n.r. - Laurenţiu Reghecampf): 'Domne, uite ce zice lumea'. Alo, tu de unde m-ai luat pe mine? Eu aveam semnată jumătate din echipa naţională în 2006.

În 2006 eu nici nu prea stăteam acasă, plecam în Coreea, America, cu jucătorii unde aveam treabă. Tu acum te-ai gândit să fii gelos? Dan Alexa vine la noi în casă, mâncăm împreună, bem împreună”, a povestit Anamaria Prodan la podcastul lui Codin Maticiuc.

Anamaria Prodan susţine că toate aceste zvonuri au apărut după o declaraţie interpretabilă dată de Ionel Ganea.

Fostul atacant s-a plâns că Anamaria Prodan nu l-a propus pentru funcţia de antrenor la Concordia Chiajna şi a fost preferat Dan Alexa în dauna sa.

”Eu aveam în subcontract mai mulţi antrenori. Ganea, Alexa, Florentin Petre. Eu, ca agent, propun mai mulţi antrenori şi jucători. Iar Cristi Tănase, patronul Chiajnei, m-a sunat şi mi-a zis că vrea să schimbe antrenorul.

L-a ales pe Alexa, Ganea s-a supărat: 'L-ai împins pe ăla mai mult'. Eu atunci nu am mai stat să-i zic, Băi, Ionele, te-am dus la FC Voluntari, nu prea a fost bine. E prea scurt ca într-o săptămână să-ţi găseşti altceva,

Acum nici nu pot să-l acuz pe Ganea. A zis doar 'Eu ştiu, l-a împins pe ăla mai mult. Au o relaţioe specială, oamenii fac grătare pe ponton acasă', iar de aici, cine a trebuit să împingă, a împins”, a mai spus Anamaria Prodan.

viewscnt
Articole similare