Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum au reacţionat polonezii după ce au auzit de transferul lui Sorescu la FCSB: ”Ei îl vor gratis!”

Cum au reacţionat polonezii după ce au auzit de transferul lui Sorescu la FCSB: ”Ei îl vor gratis!”

FCSB

Comentarii

Polonezii au reacţionat după ce FCSB a încercat să îl transfere pe Sorescu zilele trecute.

Transferul lui Deian Sorescu, de la Rakow, la FCSB, s-a blocat la negocierile dintre cele două cluburi. Managerul general Mihai Stoica a anunţat că echipa bucureşteană nu vrea să ofere bani pentru împrumut, în timp ce polonezii cer bani.

FCSB vrea să facă unul dintre cele mai importante transferuri din această perioadă, în Superligă. Deian Sorescu poate lăsa Polonia după un singur an petrecut la Rakow, cu direcţia rivalei lui Dinamo. 

FCSB a luat legătura cu Rakow, dar negocierile s-au blocat momentan. Recent, publicaţia din Polonia, Weszlo, a preluat informaţiile care au venit din România şi consideră acest transfer o mişcare absurdă.  

”Conform surselor locale, jucătorul s-a înţeles deja cu FCSB, însă problema este acordul dintre cluburi. Clubul polonez şi-ar dori un împrumut cu opţiune de transfer definitv după acest sezon, în valoare de 1,5 milioane de euro. 

FCSB şi-ar dori ca Rakow să îl lase pe Sorescu să plece gratis, ceea ce sună absurd, având în vedere că s-au investit în el aproape 800.000 de euro”, au scris polonezii.

MM Stoica despre Sorescu

”Da, împrumut cu clauză de cumpărare. Niciun ban pentru împrumut, aşa se fac, mai ales când preiei tot salariul, cu toate că nu sunt de acord cei de la Rakow. 

S-a terminat! Depinde când îşi reconsideră poziţia, noi săptămâna următoare jucăm în campionat. Momentan, azi, nu e nimic. S-a terminat orice discuţie! Da! Eu cred că nu, dar eu ştiu ce gândesc cei din Polonia? Noi suntem deschişi în condiţiile noastre”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

”Nu, n-ar deveni cel mai bine plătit fotbalist de la noi dacă vine. E un jucător pe care l-am dorit, dar dacă nu se poate realiza, nu se poate. Noi oricum nu ne aşteptam să aducem un jucător în perioada asta. Gigi nu vrea să-l cumpere acum, vrea să-l cumpere doar dacă ia campionatul”, a mai spus managerul general de la FCSB.

Afla mai multe despre: fcsb-sorescu-polonia 

viewscnt
Articole similare