Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum explică Toni Petrea eliminarea lui Mihai Pintilii: „A existat o stare de iritare din cauza asta” + Ce i-a reproşat arbitrul partidei fostului jucător

Cum explică Toni Petrea eliminarea lui Mihai Pintilii: „A existat o stare de iritare din cauza asta” + Ce i-a reproşat arbitrul partidei fostului jucător

Superliga

Comentarii

Florin Tănase a dat lovitura în prelungiri, iar FCSB a câştigat partida cu Gaz Metan, scor 1-0.

Toni Petrea, antrenorul FCSB-ului, a vorbit despre victoria echipei sale la conferinţa de presă de după meci. 
O victorie foarte muncită, nu ne-am mai confruntat cu o asemena situaţie, cel puţin de când am venit eu să câştigăm în minutul 93. Am avut ceva probleme, echipa adversă ne-a pus destule probleme şi s-a închis foarte bine. Au plecat bine pe contraatac şi, mai ale în prima repriză, şi-au creat câteva ocazii important. Şi noi am avut câteva ocazii pe care nu am reuşit să le materializăm, însă mă bucură atitudinea jucătrilor din repriza a doua, faptul că nu au cedat şi au crezut până în ultimul moment că putem câştiga. Meciul se termină atunci când fluieră arbitrul, până atunci pot să speri să dai gol sau să te aperi să nu primeşti gol în minutele acestea de final. Sunt multe situaţii când se marchează pe final tocmai poate şi din cauza lipsei de concentrare sau alte motive. Importante sunt punctele. Dacă câştigi la 3 goluri diferenţă sau 1-0, tot trei puncte primeşti. Aşa că pe mine mă bucură faptul că am reuşit să câştigăm 3 puncte. Noi acum trebuie să găsim soluţiile în lotul pe care îl avem la dispoziţie şi să căutăm să marcăm şi să câştigăm jocurile pe care le avem în continuare”, a declarat Toni Petre, la conferinţa de presă de după meci. 
După o repriză nu foarte reuşită a FCSB-ului, în care Gaz Metan a ratat 3 ocazii importante, s-a acumulat frustrarea pe banca roş-albaştrilor. În primul minut al prelungirilor banca echipei lui Petrea a luat foc după o decizie a arbitrului Iulian Călin. De asemenea, tragerile de timp repetate ale portarului Pleşca au contribuit la starea de nervozitate creată.
În urma protestelor Toni Petrea şi Thomas Neubert au primit cartonaşul galben iar Mihai Pintilii a fost eliminat.
Întrebat despre situaţie, Petrea a mărturisit: „Da, am înţeles că i s-a reproşat că a dat cu piciorul într-o minge. Pinti a vrut doar să dea o minge în teren să se execute mai repede acea lovitură. Nu cred că a fost o greşeală foarte mare, în schimb s-a creat o stare de iritare în rândul nostru pentru că echipa adversă a încercat să fragmenteze, cel puţin în repriza a doua şi să tragă de timp. Poate din acest motiv”.

Afla mai multe despre: toni petreamihai pintiliifcsb 

viewscnt
Articole similare