Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Cum a fost ”prins” Teja că nu face el schimbările. Detaliul care a trecut neobservat: ”E foarte simplu”

VIDEO EXCLUSIV | Cum a fost ”prins” Teja că nu face el schimbările. Detaliul care a trecut neobservat: ”E foarte simplu”

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru a lăsat de înţeles că nu Mihai Teja este cel care controlează soarta primului ”11” şi a schimbărilor, după ce cu FC Voluntari a făcut două modificări. La vestiare au rămase Florentin Matei şi Mihai Roman şi în locul lor au intrat Gnohere şi Moruţan.

Mihai Teja şi-a epuizat toate schimbările înainte de start reprizei secunde cu FC Voluntari, scor 2-2. Mai întâi, în minutul 41, a fost nevoit să-l scoată pe Pintilii - accidentat şi l-a introdus pe Stoian. Apoi, după pauză, i-a scos pe Matei şi Roman şi i-a introdus pe Gnohere şi Moruţan.

Basarab Panduru spune că toate aceste modificări lasă de înţeles un singur lucru, că schimbările nu sunt gândite de Mihai Teja. Mai ales că statistica spune că Teja schimbă foarte rar la pauză:

”(Samuilă: În 21 de etape, la Mediaş, Teja a schimbat de 2 ori la pauză. La FCSB schimbă în 4 din 5 meciuri la pauză). Iar FCSB în 21 din 26. (Coincidenţe?) Aş putea să spun ce ar răspunde dacă ar fi întrebat. E foarte simplu: ”am o bancă foarte bună, îmi permit să fac asemenea schimbări, sunt un antrenor norocos, îmi permit să fac schimbări cu o bancă atât de bună. ”Iar dacă un jucător nu produce” - aşa cum a zis de Matei, că nu a produs nimic în 45 de minute - ”sunt un antrenor norocos şi am jucători pe bancă care pot aduce plus valoare echipei.

Nu sunt normale schimbările astea. De multe ori dereglează tot sistemul echipei. Jucători duşi dintr-o parte în alta. Ceea ce înseamnă că antrenorul nu s-a gândit niciodată să facă schimbarea aia, pentru că tu cu o schimbare încerci să schimbi un jucător, să îl bagi să nu faci multe schimbări, dar cu două de cele mai multe ori schimbi 4-5 de pe posturi”,
a comentat Panduru la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: basarab panduruteja 

viewscnt
Articole similare