adplus-dvertising
You are here:

Cum l-ar putea pierde CFR Cluj pe Dan Petrescu. Agentul lui confirmă: ”Vă declar oficial acest lucru”

Cum l-ar putea pierde CFR Cluj pe Dan Petrescu. Agentul lui confirmă: ”Vă declar oficial acest lucru”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj l-ar putea pierde în orice moment pe Dan Petrescu, potrivit unei clauze pe care impresarul Nikolay Pârneu a dezvăluit-o în presa din Rusia.

Dan Petrescu a semnat în august prelungirea contractului cu CFR Cluj şi noul contract expiră în iunie 2024. Cu toate acestea, antrenorul în vârstă de 53 de ani ar putea pleca în orice moment de la CFR.

Nikolay Pârneu, impresarul lui Dan Petrescu, spune că acesta şi-a trecut în contract o clauză specială pentru cazul în care va veni o ofertă interesantă pentru el.

Îl pierde CFR Cluj pe Dan Petrescu? Agentul antrenorului: ”Contractul nu va fi un obstacol”

Dan Petrescu are contract cu CFR Cluj până în vara lui 2024, însă şi-a trecut în înţelegere o clauză specială. Nikolay Pârneu, impresarul său, a explicat despre ce este vorba.

Pârneu susţine că, în cazul în care Dan Petrescu va primi o ofertă din Rusia, antrenorul lui CFR Cluj poate pleca în orice moment, fără nicio pretenţie din partea campioanei României.

Într-un interviu pentru presa din Rusia, Nikolay Pârneu susţine că marele obiectiv al lui Dan Petrescu este să revină în Rusia, ţară în care spune că s-a simţit foarte bine.

Fostul fundaş al lui Chelsea a antrenat până acum de 3 ori în Rusia - pe Kuban în două rânduri şi pe Dinamo Moscova. Însă Pârneu susţine că mare nemulţumirea a lui Petrescu este că n-a reuşit până acum să câştige aici un trofeu.

Drept urmare, Dan Petrescu îşi doreşte extrem de mult să revină în Rusia şi CFR Cluj riscă să-l piardă în cazul în care antrenorul român va primi vreo ofertă din acest campionat:

”Momentan, niciunul dintre cluburile ruseşti n-a venit la noi. Am spus în repetate rânduri că, la orice ofertă din Rusia, Dan Petrescu va prioritiza revenirea în Rusia.

Dacă există oferte din alte ţări, această ţară (n.r. Rusia) este prioritară. În prezent lucrează la Cluj, echipă care a câştigat campionatul României în ultimii 3 ani.

Contractul (n.r. cu CFR Cluj) este de aşa fel încât, dacă există o propunere din Rusia, vă declar oficial acest lucru, vom rezolva problemele. Acesta (n.r. contractul) nu va fi un obstacol pentru revenire, sută la sută.

(Dacă în ultimul an a avut vreo discuţie cu echipele din Rusia) Nu au existat contracte la nivelul în care s-au lăsat cu o ofertă concretă. În ceea ce priveşte priorităţile, nu se pune problema că ar trebui să fie de la ŢSKA, Spartak sau Lokomitv. Orice club din campionatul Rusiei va fi luat în considerare.

Dan a spus fără echivoc că vrea să se întoarcă pentru că, în opinia sa, nu a spus totul în Rusia. Petrescu vrea să câştige un trofeu - un campionat sau o cupă. El crede că infrastructura din Rusia este poate cea mai bună din Europa de astăzi, atât în ceea ce priveşte stadioanele, cât şi bazele de pregătire.

Se simte confortabil în aceastî ţară, vorbeşte lima rusă. În momentul de faţă există o propunere de la naţionala de fotbal a României.

(Dacă Dan Petrescut este peste Rui Vitoria, antrenor la Spartak Moscova) Este incorect să comparăm. Dar, dacă comparăm rezultatele lui Petrescu şi Vitoria, atunci sunt sigur că portughezul este inferior. Un simplu argument: în ultimii ani, Petrescu a luat mai multe puncte în Europa decât toate cluburile moscovite la un loc”, a declarat impresarul Nikolay Pârneu pentru bookmaker-ratings.ru.

viewscnt
Articole similare